założyłeś 2 wątek o tym samym?
To nie zgodne z regulaminem forum...
Hmm, nic mi na ten temat nie wiadomo. Z tego co widzę, to założony przeze mnie jest tylko jeden temat.
Wracając do tematu, mógłbyś coś więcej napisać o tych młynkach (bo rozumiem, że te dwa modele Robinsonów masz na myśli)? Miałeś z nimi do czynienia? Czy są między nimi istotne różnice?
Odnośnie kijka, znasz może jakieś takie, którymi będzie można łowić okonie, jak i szczupaki na "przyzwoitym" poziomie?
Hmm, nic mi na ten temat nie wiadomo. Z tego co widzę, to założony przeze mnie jest tylko jeden temat.
...
http://www.wedkuje.pl/regulamin-forum.html
Po wstępnym rozeznaniu, postanowiłem założyć ten temat, gdyż odpowiedzi udzielane w innych nie są satysfakcjonujące na tyle, bym spokojnie mógł przejść do sklepu internetowego i dokonać zakupów.
Sugeruje że to jest drugi watek...
Tak gwoli ścisłości, chodziło mi o to, że założyłem ten wątek dlatego, że w wątkach innych osób nie mogłem znaleźć satysfakcjonujących mnie postów...
Wracając do tematu, szkoda, że tylko Ty raczyłeś się wypowiedzieć do tej pory. Byłbym zdecydowanie bardziej pewny podczas dokonywania zakupu sprzętu, po zapoznaniu się ze zdaniem również innych użytkowników.
Odnośnie tego "uniwersalnego" kijka, chodziło mi raczej o taki kijek, który nie będzie zbyt sztywny do okoniowego jigowania, a zarazem nie będzie zipał przy średniego rozmiaru przynętach (chociażby na szczupaki).
co do kijaszka, na okonie to cw 20, na nawet 15g. zas na szczupłego cw30-35g. Przynajmniej ja mam takie upodobanie.
Bo kija dobierasz też pod siebie.
trzeba było w tamtych pisać. nie dublować tak tu się uważa...