Ulubiony kanał wędkarski na youtube
utworzono: 2014/01/21 17:22
Witam
Taka mała zabawa kogo najbardziej z naszych filmowców lubicie oglądać najbardziej?
Każdy pisze swoim finalistów,zobaczymy kto jest najchętniej oglądany.
Tylko proszę o sensowne wpisy,bez kłótni i obrażania innych.
[2014-01-21 17:22]
Dla mnie Wędkarstwo Mazowieckie.
Fajne filmy,chłopaki w moim wieku,mimo że nie jakieś profesionalne ale jest pasja,hobby,emocje i ogólnie super.
[2014-01-21 18:20]
A ja oglądam:
Wędkarską tubę
Wędkarstwo Krosno Odrzańskie
małyrekin
Fishing with Ace
Addictive Fishing
i kiedyś super filmy robił przemokr, ale ostatnio coś nic nie dodaje
A najlepszy jest oczywiście Max TV !!!
[2014-01-21 18:22]
Moje ulubione to
mrk.cz
wedkarstwo lucio
wedkarska tuba
małyrekin
no i jeszcze Trwam ale tylko "Z wędką nad wodę"
[2014-01-21 19:03]
górek tv- profesjonalne podejście i wiele można się nauczyc zdecydowanie najlepszy
wędkarstwo lucia-traktowane jak zapiski z wypraw są ok.
z wędką nad wode-najlepsze z telewizyjnych programów
[2014-01-21 19:20]Osobiście najbardziej "leżą" mi filmy małegorekina. Fajny klimat i przede wszystkim chłopaków znam znad wody a z jednym znamy się z roboty )
[2014-01-21 19:47]
Małegorekina ogląda mi sie najlepiej, najfajniejszy jest u nich klimat nad wodą [2014-01-21 20:02]
A ja zacznę od kolegi z forum:Ireneusz UrbanekA dalej:Bogdan Bartonjaceen65Telewizja Trwam "Z wędką nad wodę"Tomasz WiniarskiFischingWith Acei Wędkarska Tuba [2014-01-21 20:14]
Ostatnio oglądane ;-) wesoło mieliśmy z kumplem oglądając te bzdury
https://www.youtube.com/channel/UCoxMPszgYFEa4LpBJ5YGCxA
[2014-01-21 20:35]Numerem jeden jest dla mnie
Górek tv
Skopiowałem jakieś 2 tygodnie temu zanętę z zimowego łowienia na kanale Żerańskim. Dałem tylko sporo mniej ochotki. Efekt 7 grubych płoci i sporo drobiazgu.
Facet reklamuje swoje produkty, ale jest to poparte wiedzą wędkarską i ogląda się to naprawdę fajnie. Najgorszy kanał to taki gdzie ktoś nachalnie reklamuje coś o czym nie ma zielonego pojęcia.
[2014-01-21 20:42]
a dla mnie najlepsze filmy kręci supertopnik i
Karol Jedrzejczak i to jest moje zdanie :-) Pozdrawiam
[2014-01-21 20:49]
Podoba mi się to że nie namawia do zakupu jego produktów itd. a bardzo dużo można się od niego nauczyć w każdym filmie człowiek dowiaduję się nowej rzeczy, tłumaczy bardzo dobrze i ciężko jest go nie zrozumieć ;)
Witam: ja strasznie doceniam kanały, gdzie widać pasję i autorzy dokładają staranności i są dość regularni.GórekTV, Wędkarska Tuba, Fishing with Ace, Marek Malman, no i "z wędką nad wodę" piotrka mireckiego - moje typyTyle że ostatnio jakiś zastój, nikt nie nagrywa, chyba pogoda do dupy.
Pozdrawiam! [2014-01-21 21:00]
Ostatnio oglądane ;-) wesoło mieliśmy z kumplem oglądając te bzdury
https://www.youtube.com/channel/UCoxMPszgYFEa4LpBJ5YGCxA
Pan Włodek jest dla mnie bez wątpienia nr.1 w szeregu najbardziej wstrząsających estetycznie i mentalnie projektów wędkarskich na YT. Chłop ubolewa nad sobą wszem i wobec jednocześnie atakując, krytykując i obrażając innych :/
[2014-01-21 21:03]
Wędkarska tuba póki co nr1 ,ale koledzy dopisują tu coraz więcej autorów tak więc jak obejrzę wszystkie ,które są mi obce, a zrobią na mnie wrażenie oczywiście pozytywne to natychmiast dodam do Panów z Wędkarskiej tuby.
[2014-01-21 21:32]
a dla mnie najlepsze filmy kręci supertopnik i
Karol Jedrzejczak i to jest moje zdanie :-) Pozdrawiam
Supertopnika oczywiście, również oglądam :)
[2014-01-21 22:05]
Jak już wchodzę na YT, to żeby obejrzeć Raya Mearsa lub Świat według Bundych :)
[2014-01-21 22:40]
Zdecydowanie Wędkarska Tuba.Prawdziwy klimat z nad wody,filmy z poczuciem humoru,do tego fajnie wszystko obrobione w programie.Nie ma nachalnego reklamowanie badziewia z dalekiego wschodu,a jedynie bardziej po przyjacielsku hand made.Kanał ideał.Oczywiście nie można zapomnieć,że koledzy z Torunia mają dużą wiedzę.No i filmy często się pojawiają na YT.
Drugi to Marek Malman.Pocieszny gościu.Może troszkę ciamajdowaty,ale fajnie się te filmy ogląda.Widać,że kręcenie filmów sprawia mu radość.Jego hangouty przyciągają co raz więcej osób i kanał Marfish na pewno nie raz w tym roku nas zaskoczy.
Jest jeszcze kilka kanałów o których można wspomnieć,a nawet warto jak np.Ace,ale one zdecydowanie odbiegają od tych dwóch wcześniej wspomnianych.
[2014-01-21 23:13]