u mnie w Pile jest tego bardzo dużo nawet łapalem na nie sumy wynik sredni ale dopiero teraz słyszałem jak to robić tj ze dwa recepturka do kotwicy i na splawik z godz będzie robił sporo hałasu (2012/08/09 01:18)
Boże , ile razy jeszcze ten wątek będzie powielany ? Nastanie chwila ,że nawet sumy dostaną "turkuciowstrętu ".
Czy nie szkoda owada ? To stworzenie też jest żywe - jak wiele rzeczy , które zakładamy na haczyk . Po co angażować w wędkarstwo tego owada ? Jakoś mi szkoda tego turkucia , ponieważ oczyma wyobraźni widzę i wiem ( w tej kolejności ) , jak do sprawy tej podchodzą niektórzy ludzie z tego dość ciemnego pod względem ekologicznym kraju .Myśli sobie taki : " O ! To taki ohydny robal , w dodatku "szkodnik " bo podkopuje korzonki zupełnie jak ten kret , którego w sobotę zaj **łem szpadlem - to co tam , pohandluję na Allegro turkuciem , pobawię się , podręczę , bo przecież turkuć nic nie znaczy ...
Jeżeli w tym miejscu nie stwierdziłem prawdy , to chyba będę musiał zmienić nazwisko . (2012/08/10 19:12)