Może to trollingowcy maja jakieś kompleksy? Nie udało im się nigdy normalnie połowić to szukają jakichś innych, łatwiejszych metod. Kolego Tomas81 jak Cię szlag trafi to będzie jednego kłusownika mniej i takie jest moje zdanie. Jesteście tylko i wyłącznie łobuzami rzecznymi którzy egoistycznie myślą tylko o sobie. Piszesz że nadkomplety ludzie zabierają że to że tamto, a co ma piernik do wiatraka? Ja osobiście wypuszczam złowione ryby i wielu wędkarzy też tak robi, a jak ktoś nie stosuje się do przepisów to prędzej czy później wpadnie.
Jakim ty sprzętem łowisz i ile na niego wydajesz to mnie nie interesuje. Możesz na to wydawać miliony mam to w głębokiej d.... . Ryby łowi wędkarz a nie sprzęt.
Teraz to przegiąłeś i to po całości. Do Twojej wiadomości, zgłaszam naruszenie i przy okazji wyjaśniam że ja NIE ŁOWIĘ NA TROLLING, wolę zwykłego spina. A sama metoda jest jak każda inna. Natomiast wyzywanie kogoś łowiącego na trola od kłusoli, tam gdzie jest to oczywiście dozwolone, jest delikatnie mówiąc bezczelnością. (2013/01/25 17:46)