Trolling - Zakazany, czy nie?

/ 30 odpowiedzi
u?ytkownik97138

Trolling powinien być w pełni zakazany. To nie jest wędkarstwo. Napisałbym wam co to jest prawdziwe wędkarstwo ale pewnie nie zaraz zbanują więc sobie daruję:)

moze też rozwazyć zakazu na zywca bo tez jest skuteczna metoda. przeciez to też mozna opisać jako łatwiznę .

Tu nie chodzi o to czy skuteczna czy nie. Metoda powinna być skuteczna. Chodzi o to, że dawno zatracone w niej jest prawdziwe wędkarstwo. Każdy z nas inaczej je postrzega. Jeśli kiedyś znajdę chwilę to napiszę koledze co dla mnie jest prawdziwym wędkarstwem. (2011/12/10 11:02)

egzekutor

Trolling powinien być w pełni zakazany. To nie jest wędkarstwo. Napisałbym wam co to jest prawdziwe wędkarstwo ale pewnie nie zaraz zbanują więc sobie daruję:)

moze też rozwazyć zakazu na zywca bo tez jest skuteczna metoda. przeciez to też mozna opisać jako łatwiznę .

Tu nie chodzi o to czy skuteczna czy nie. Metoda powinna być skuteczna. Chodzi o to, że dawno zatracone w niej jest prawdziwe wędkarstwo. Każdy z nas inaczej je postrzega. Jeśli kiedyś znajdę chwilę to napiszę koledze co dla mnie jest prawdziwym wędkarstwem.

bede czekał zapraszam (2011/12/10 11:34)

jacenty75

Kurna mać tak czytam i w wiekszości przypadków się nie wypowiadam bo szkoda języka/klawiatury strzępić ale widzę, w temacie trollingu najwięcej do powiedzenia mają ci co w życiu z tą metodą nie mieli do czynienia i nie chodzi mi tu o pływanie łódką z wypuszczoną przynętą za rufą. (2011/12/10 19:00)

bodzios51

Drogi Kolego.Uprawiam trolling i tylko trolling od 2005 roku i nie tylko w Polsce.Zawsze przyneta byla w pysku ryby a nie inaczej.Echo sluzy do orientacji odnosnie glebokosci ,kontroli prowadzenia przynety przy uzyciu windy trollingowej oraz miejsc pobytu ryb.Natomiast nie dysponuje jeszcze takim ustrojstwem,ktore laduje przynete rybie do pyska.Jezeli ktos nie doswiadczyl uroku tego sposobu lowienia,to polecam i gwarantuje,ze przestanie o nas wypowiadac sie negatywnie. (2011/12/26 10:43)

Pitbul

Mam nadzieję, że poczta doszła. Czyż nie warto (chociaż czasem) potrollingować ?:)T (2011/12/27 00:12)