Towarzystwa wędkarskie w ok. Kielc

/ 4 odpowiedzi
Witam chciałbym się zapytać kolegów z forum czy ma ktoś moze jakieś informacje o specjalnych kołach typu koło na Sukowie lub koło do którego należy kamieniołom Zgórsko ,ewentualnie inne koła które maja swoje prywatne akweny chciałbym dołączyć do takiego koła najlepiej blisko kielc.
wiem ze ceny dołączenia do koła są dość spore i w wielu takich kołach trzeba być z polecenia innych osób należacych już do koła 
1.Moje pytanie brzmi czy jest więcej takich pecjalnych kół wędkarskich blisko kielc? (czytaj do 20-30 kilometrów)
2.co trzeba spełniać by móc do nich dołączyc, i jakie są to koszty w przybliżeniu 
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam 
MARCIN CK

Jeszcze jest Truskawica (2017/06/29 15:38)

MARCIN CK

Co do łowiska w Nowiny nie polecam bo stan wody bardzo opada i sami wedkarze z tego towarzystwa szukają innych łowisk ,Stawka w zeszłym roku wynosiła 1000zł  (2017/06/30 16:07)

ewenementatrniex

Kolego wiem ze w łopusznie dzialało kiedys stowarzyszenie złota rybka ale czy dalej dziala nie mam pojecia mozesz poszukac w necie , pozdro i polamania (2017/06/30 23:24)

Naphazolini

Dzięki wielkie MarcinCK za info na temat tego łowiska bo bardzo mnie to interesowało (2017/07/01 15:54)