Tokoz MK 110 lub MK 100 - części lub kołowrotek.

/ 4 odpowiedzi

Witam Państwa,

szukam części do kołowrotków TOKOZ 100 MK i 110 MK  lub starego kołowrotka na części.

1 - Kabłąk do kołowrotka TOKOZ 100 MK i 110 MK - może być wraz z rolką ceramiczną 
2 - Rolka ceramiczna do kołowrotka TOKOZ 100 MK i 110 MK

Potrzebuję informacji gdzie mógłbym dostać w/w rzeczy lub gdzie na jakiej stronie lub czy u na Waszej stronie jest możliwość dodania takiego ogłoszenia , zapytania o takie drobiazgi .

Pozdrawiam
Kamil

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

rapa10

Witam takiego tokoza mk100 mam mogę go oddać za darmo. (2012/06/06 16:57)

Tokoz

Witam

Nie wiem czy jeszcze ten temat jest aktualny, dopiero teraz zauważyłem odpowiedź.

Potrzebuję:
1 - kabłąk do Tokoza 110 lub do Tokoza 100, z tego co wiem one są chyba identyczne.
2 -Rolkę do Tokoza 110, ona jest ceramiczna - kolor chyba ciemnoróżowy lub do Tokoza 100, tu już nie wiem czy jest metalowa czy ceramiczna ?

Jeżeli Pan ma to byłoby miło.

Pozdrawiam
Kamil (2024/08/14 22:24)

Tokoz

Witam

Ponawiam pytanie.
Czy ma Pan jeszcze tego Tokoza.

Ewentualnie potrzebne części:
1 - kabłąk do Tokoza 110 lub do Tokoza 100, z tego co wiem one są chyba identyczne.
2 -Rolkę do Tokoza 110, ona jest ceramiczna - kolor chyba ciemnoróżowy lub do Tokoza 100, tu już nie wiem czy jest metalowa czy ceramiczna ?

Jeżeli Pan ma to byłoby miło.
Ewentualnie potrzebuję informacji gdzie mógłbym dostać w/w rzeczy lub gdzie na jakiej stronie lub czy u na Waszej stronie jest możliwość dodania takiego ogłoszenia , zapytania o takie drobiazgi .

Pozdrawiam
Kami (2024/09/09 10:55)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.