Test sprzętu wędkarskiego

/ 2 odpowiedzi
Witam co sądzicie o ocenie sprzętu wędkarskiego która zawarta jest na tej stronie. Ja mam mieszane uczucia.Oto strona http://www.fishing-test.pl/
u?ytkownik42354

Jedna babka na wedkuje robiła reklamkę temu teamowi, bo to jej kolesie. Poza tym tyle jest w tych testach bezstronności, co w moich wypowiedziach na temat C&R. (2010/11/12 16:00)

ms

Jeżeli planujesz zakup jakiegoś sprzętu, zawsze możesz zdobyć jakieś dodatkowe informacje. Wadą takich testów jest często, zbyt krótki czas testowania, a jak wiadomo niektóre mankamenty ujawniają się po pewnym czasie.

Moim zdaniem testy powinny być też uzupełnione dodatkowo o uwagi czytelników, czyli to czego oni by się chcieli dowiedzieć z takich testów. Np. śmieszą mnie testy żyłek, bez zmierzenia średnicy, albo prób wytrzymałości.

Dodatkowo, pod każdym testem powinna być opcja dodania komentarza przez inne osoby. Oczywiście moderator mógłby usuwać posty poza tematem lub niezgodne z regulaminem.

I na koniec, moja rada, nie należy do końca wierzyć takim testom bezkrytycznie. Można odnieść wrażenie, że te testy to jakiś zabieg marketingowy. (2010/11/12 19:41)