witam
Mam team dragon 295 | 10-28 jestem bardzo zadowolony z kija to prawda że kije te są drogie ale szczerze polecam, ten rezonans opiszę ci tak , wedka ma cięzar wyrzutu od 10 g zakładam gumkę taką okoniową z głowką 3-4 gramy i spiningując czujesz każde najdelikatniejsze pukniecie. Łowię również takimi małymi przynętami okonie choć jak wcześniej wspomniałem ciężar wyrzutu zaczyna się od 10 g dla mnie rewelacyjna wędka, a muszę się przyznać bez bicia że spiningowałem różnymi wędziskami kiedy pewnego dnia kolega wygrał taką na zawodach wędkarskich i pożyczył mi abym sobie porzucał to od tego momętu się z nią nie rozstaję natychmiast następnego dnia kupiłem sobie taką jak wcześniej opisałem. Chciałbym ci doradzić jeżeli masz takie możliwości to pożycz od któregoś ze swoich znajomych i sam sprawdź ja osobiście jetem bardzo zadowolony i nie chcę innej, jeszcze jedna sprawa a mianowicie cena to fakt że są drogie ale moim skromnym zdanie warte tych pieniędzy, teraz można jeszcze zajrzeć do sklepu internetowego fishing-mart jeszcze jest promocja na niektóre modele więc można kupić taniej. Pozdrowienia i życzę połamania kija
(2010/06/29 19:21)