Nie ma czego się wstydzić, jak wymiarowe to ma prawo zabrać ;) On złowił to jego sprawa co z tym zrobi, tobie chyba nikt nie mówi co masz robić z rybami???
Pozatym gratuluje połowu
(2010/11/01 14:13)Dzięki takim mięsiażą jak ty ch*j jest i będzie w wodzie.
Heeee... w każdym mieście jest pewnie pare okręgów wędkarskich i zapewne mają po kilkudziesięciu członków, a to z całą pewnością starczy na zarybianie...
kolego "arrowana" o ile mogę cie tak nazwać - chyba się nie obrazisz ?! Polska to wolny kraj i każdy może robić z rybą co chce, byle by była wymiarowa i nie zabronisz mu zabierać.... opłaca składki więc ma prawo do zabrania ryby więc nie widze powodu aby się burzyć tak jak ty.......
(2010/11/01 15:26)To jest kolejny portalowy troll ehehehe... od tego żeby ryba była w wodzie jest twój okręg wędkarski i ich obowiązek "ZARYBIANIE" ;)
Troll to cię narysował to po pierwsze, po drugie spójż i pomyśl tym swoim trollim móżdżkiem, na łowiska w Holandii lub Irlandii gdzie jest całkowity zakaz zabierania ryb z łowiska i tam ryba jest, a u nas wszystko co można to do wora i potem beczą, że nie brało.
Jedyne kto beczy kolego to TY narazie, ojejku zabrał pare rybek i co?!
Jak ci się nie podoba w Polsce to spadaj do tej swojej Holandii i Irlandii może tam nie będziesz płakać ??
(2010/11/01 15:31)Dbac o wode musza wszyscy ale tez nie chce zeby ktos nazywal mnie miesiarzem bo zabralem rybe... Lepiej niech powiedza ile ryb przezywa po wypuszczeniu...
(2010/11/01 15:36)(2010/11/01 15:37)Troll to cię narysował to po pierwsze, po drugie spójż i pomyśl tym swoim trollim móżdżkiem, na łowiska w Holandii lub Irlandii gdzie jest całkowity zakaz zabierania ryb z łowiska i tam ryba jest, a u nas wszystko co można to do wora i potem beczą, że nie brało.Jedyne kto beczy kolego to TY narazie, ojejku zabrał pare rybek i co?!
Jak ci się nie podoba w Polsce to spadaj do tej swojej Holandii i Irlandii może tam nie będziesz płakać ??
Nie będę się kłócił z idiotą, bo jeszcze ktoś nie zauważy różnicy.
Idiotą?? heeee nie mów tak do mnie bo nas pomylą czasami.....Pozatym jak masz coś do powiedzenia na mój temat wal śmiało... i tak mam twoje zdanie w poważaniu i niezależnie co byś o mnie napisał to mogę się jedynie pośmiać........
(2010/11/01 15:41)Dbac o wode musza wszyscy ale tez nie chce zeby ktos nazywal mnie miesiarzem bo zabralem rybe... Lepiej niech powiedza ile ryb przezywa po wypuszczeniu...