Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
zapodaj sobie mleko z modem (a ciepło) . Później gorąca herbata i herbatniki. :)
Ten Pomysł mi się podoba!;)
się leczę od 2 dni i coraz lepiej. (2011/09/16 19:34)zapodaj sobie mleko z modem (a ciepło) . Później gorąca herbata i herbatniki. :)Ten Pomysł mi się podoba!;)
Też się przeziębiłem w ostatnią niedzielę. Wróciłem z rym to ledwo żywy byłem. Poniedziałek rano fervex, a od południa co 4 godziny polopiryna S. Wtorek to samo, z tym że we wtorek już na rybach byłem po południu ;)
a co do spirytusu no cóż.... pewnie bardzo skuteczne. :D(2011/09/16 19:51)
O tak, i bardzo twórcze jest tym leczenie. Takie pomysły wpadają do głowy po dwóch herbatkach, że klękajcie narody co może chory człowiek wykombinować.
Kubek gorącej herbaty i do tego 50-tka spirytusu. Niezawodne.
Kubek gorącej herbaty i do tego 50-tka spirytusu. Niezawodne.
i powtarzać kurację aż do skutku... :)
:D Panowie ! Dzięki! Będę miał super humor do końca miesiąca. :)))))))))))))))))))
:D Panowie ! Dzięki! Będę miał super humor do końca miesiąca. :)))))))))))))))))))
Aha, wiadro herbatki se zaparzyłeś?
Aha, wiadro herbatki se zaparzyłeś?
też się leczę ....:(czosnek i ogórek kiszony powiem że nawet bardzo dobre na kanapce z chlebkiem i masełkiem... ogórek zabija zbyt mocny smak czosnku,ale zapach z ust zostaje:P a teraz grzane piwo z miodem i cytryną ....mam też teraflu w saszetkach dobre ale dość drogie...ale puki co to tradycyjne metody ....
też się leczę ....:(czosnek i ogórek kiszony powiem że nawet bardzo dobre na kanapce z chlebkiem i masełkiem... ogórek zabija zbyt mocny smak czosnku,ale zapach z ust zostaje:P a teraz grzane piwo z miodem i cytryną ....mam też teraflu w saszetkach dobre ale dość drogie...ale puki co to tradycyjne metody ....
Ja będę sie leczył rano. Mam nadzieję że kilka browców wystarczy.
A tak na poważnie -stary znajomy ( emeryt z racji wieku - nie z doskoku !!! ) powiada , że nie ma nic lepszego ( profilaktycznie ) , niż codziennie ząbek czosnku na noc od października - pomijając oczywiście metody niekonwencjonalne !!!!
no i znowu wikipedia :(
zaraz bedzie wesoło
a co do przeziębienia, to gorące piwo z miodem i do wyrka wygrzać się !!!
(2011/10/02 20:57)