Szukam osoby na wspólne wyprawy

/ 5 odpowiedzi
Szukam chętnej osoby na wspólne wyprawy. Grunt, spin. Łowiska to przeczyce, przetok, balaton, poręba woj slaskie
konrad2302

Witam, jestem zainteresowany wspólnym wyjazdem. Ja sezon zacznę dopiero za miesiąc więc proszę o kontakt za pomocą portalu dopiero w drugiej połowie marca. (2015/02/18 14:27)

seiz

Nie ma sprawy, mam czas w piątek i niedzielę, wybieram się ze spinem na Biała Przemszę w Maczkach albo Sztołę w Bukownie, ewentualnie Czarna Przemsza w Będzinie. Jeśli chcesz to pakuj kije i jedziemy Z łowisk które opisujesz jedynie łowiłem na Balatonie. Najczęściej łowię na Glinioku metodą spinningową, sporadycznie Sosina i Pogorie, Zasiadki zazwyczaj nocne na zb. Łąka 

pozdro

(2015/02/18 19:32)

Adam30B

Wiram nie ma sprawy na sztołe zaglądam z muchą lub spinem więc możemy skoczyć od kwietnia Pogoria III i płocie jazie na spina się zaczną więc zapraszam na wspólny wypad (2015/02/19 16:37)

xmark

Czesc. No ja na pogorie raczej nie jezdze. Przeczyce owszem. Gdzies kolo maja zaczne sezon.  (2015/03/05 14:01)

Mateusz997Pila

Witam szukam osoby, na wspólne wędkowanie w Szczecinie i okolicach, wiek, preferencje łowienia bez znaczenia, więcej informacji na priv.  (2016/04/11 11:43)