Jest kilka takich firm najczęściej ogłaszają się jako "kredyty chwilówki" część z nich udziela pożyczek na dowód osobisty bez żadnych zaświadczneń.
Szkoda że nie mieszkasz bliżej (Sląsk), mógłbym Ci pomóc dorobić te 2-3 tysiaki w krótkim okresie. Szkoda sie znowu zadłużać.
Witam, mam trochę nietypowe pytanko do kolegów wędkarzy.
W związku z tym że mam kredyt hipoteczny nie mogę wziąć już w banku kredytu, a muszę pożyczyć w ciągu 10 dni 2500 PLN na 12 lub lepiej na 18 miesięcy. Znacie może jakieś firmy które pożyczają bez zaświadczeń i sprawdzania BIK lub osoby udzielające tzw. prywatnych pożyczek? Oczywiście bez jakichś lichwiarskich procentów.
Szkoda że nie mieszkasz bliżej (Sląsk), mógłbym Ci pomóc dorobić te 2-3 tysiaki w krótkim okresie. Szkoda sie znowu zadłużać.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Cześć
Normalnie śledzą ruch internetowy...
Janusz JKarp
Cześć
Normalnie śledzą ruch internetowy...
Janusz JKarp
A w okolicach Gniezna jest taka możliwość :) :) :) hi hi
Wszędzie jest taka możliwość ale na pewno nie siedzac na portalach :)
A w okolicach Gniezna jest taka możliwość :) :) :) hi hi
Wszędzie jest taka możliwość ale na pewno nie siedzac na portalach :)
Diablo ma racje. Zarobek 2-3 tys. powiedzmy w ciągu dwóch tygodni może co nie którym wydawać sie utopią, ale w naszym kraju są takie możliwości, współpracując z pewnymi firmami.
Dlatego sorry, ale portal nie jest odpowiednim miejscem na rozmowe o dużych pieniądzach. Poważnie zainteresowanych odsyłam na priv.
(2011/10/14 23:49)