Tu zapytaj - http://www.mikado.pl/
Ale po co kombinować , przecież w sklepach wędkarskich jest pełno szczytówek do feederów a najlepsze jest to , że wszystkie są produkowane w jednej chińskiej fabryce .
(2014/10/16 19:00)byłem dzisiaj w hurtowni wędkarskiej i nie znalazłem pasującej do w/w federka padaka dla tego pytam bo już nie chce na darmo jeżdzić ipalić ropy
U mnie w mieście są cztery sklepy wędkarskie i w każdym szczytówek od groma . Po drugie taką szczytówkę trzeba przypasować , nawet oryginalne partie mogą się różnić , wtedy co ?
myśle że jak znajde z firmy mikado to bardziej przypasuje jak te jaxony
To nie ma żadnego znaczenia jaka firma , liczy się rozmiar szczytówki ''fi'' i krzywa ugięcia . Niepotrzebnie kombinujesz ale mimo wszystko powodzenia życzę :)
Witam. Niedawno znajomemu kupiłem szczytówkę do ,,golden liona'' , bez problemu dopasowałem w sklepie średnicę - pamiętam że pasują od jaxon eternum picker i od jaxon grand virtuoso do 120 cw i jeszcze innych , więc nie ma problemu ta średnica jest dość popularna .
(2014/10/17 20:20)Witam. Niedawno znajomemu kupiłem szczytówkę do ,,golden liona'' , bez problemu dopasowałem w sklepie średnicę - pamiętam że pasują od jaxon eternum picker i od jaxon grand virtuoso do 120 cw i jeszcze innych , więc nie ma problemu ta średnica jest dość popularna .