Szczytówka do Dragon Millenium hd super fast 2.70
utworzono: 2011/08/13 12:09
witam
mam problem ze zdobyciem czeci szczytowej do wedki wymienionej w tytule.podobno czesci sa nie dostepne w erwisie od zeszlego roku i beda moze w przyszlym:(nadmieniam ze z wedki jestem(bylem)bardzo zadowolony i chce ta czesc po prostu kupic gdyz zlamalem z wlasnej winy.tylko wizja czekania do przyszlego roku.....
[2011-08-13 12:09]Kolego, idź do sklepu wędkarskiego i kup szczytówkę innej firmy, ale o identycznych parametrach. [2011-08-13 12:20]
weź całą wędkę ze złamanym segmentem idź do sklepu wędkarskiego powiedz że złamałeś i czy da się coś z tym zrobić. W serwisie Dragona bywa tak, że ... dadzą segment za free.... Ja tak miałem :)
[2011-08-13 12:21]
witam
chodzi o to ze nie chce za free chce kupic ale nie ma.kleic tez nie chce bo to zmieni cala prace.chyba bede musial kupic cala.
[2011-08-13 12:36]jeju.. człowieku. To jest serwis dragona. Oni tak robią. Idź do sklepu powiedz że złamałeś i poproś o odesłanie do serwisu. I koniec. Mi w Team Dragon wymienili chociaż im powiedziałem że to przeze mnie. Oni tak mają cóż... Nie strzelaj sobie w stopę.
[2011-08-13 12:42]
btw. zależy. Może będziesz musiał zapłacić ale w 80% to robią za darmo. Tak dbają o klienta. Najwyżej zapłacisz coś koło 50 zł.
[2011-08-13 12:44]
bylem w pieciu sklepach miedzy innymi w Bassie.nie sa dostepne czesci w serwisie od zeszlego roku.faktycznie zostaje albo pasowanie gornego skladu od innej albo nowka. [2011-08-13 12:46]
I sklep Ci nie chciał odesłać do serwisu?
Ciekawe.Sklep jest tylko pośrednikiem pomiędzy Tobą (klientem) a producentem i ma obowiązek odesłać kij do serwisu.Jeśli nie chcą tego zrobić to tylko z lenistwa.Nie wierzę że firma nie ma zapasowych części,co robią z wszystkimi naprawami gwarancyjnymi i innymi?
Osobiście nie jestem zwolennikiem Dragona ale nie chce mi się wierzyć by do tego stopnia zeszli na psy.
[2011-08-13 13:37]
nie chce wysylac zeby mi kleili czy dali chce kupic.nie czytacie ze zrozumieniem czy co....No ja tez nie wierzylem jak mi tak w jednym sklepie powiedzieli ale w pieciu chyba nie zmyslaja... [2011-08-13 14:39]
nie chce wysylac zeby mi kleili czy dali chce kupic.nie czytacie ze zrozumieniem czy co....No ja tez nie wierzylem jak mi tak w jednym sklepie powiedzieli ale w pieciu chyba nie zmyslaja...
Tego nie trzeba czytać ze zrozumieniem.Nikt nie klei części wędziska bo to jest niewykonalne.Jedyna możliwa naprawa to wymiana części na inną.Bezplatnie lub za zapłatą.
[2011-08-13 14:44]