Zaloguj się do konta

Szczupak z sosem z rzodkwi - pyszne.

utworzono: 2010/05/27 06:48
aneta1

SZczupak z sosem z białej rzodkwi.Szczupaka delikatnie nacinamy nacieramy przyprawą smako myk,świeżym pieprzem czarnym,cebula czerwona krojona w talarki.Zawijamy w folie pieczamy na grilu co jakiś czas przewracajac.SOS:białą rzodkiew ścieramy na tarce o grubych oczkach,doprawiamy pieprzem,solą,dodajemy dwa żółtka ugotowane na twardo rozgniecone widelcem,rzodkiewki 4 sztuki,śmietanę odstawiamy aby sie przegryzło.Potem polewamy rybę sosem. [2010-05-27 06:48]

a ja mam takie pytanie czy cały czas pieczemy w foli czy na koniec pieczenia mozna go wyjac z niej?
[2010-05-27 08:47]

Sniper64

SZczupak z sosem z białej rzodkwi.Szczupaka delikatnie nacinamy nacieramy przyprawą smako myk,świeżym pieprzem czarnym,cebula czerwona krojona w talarki.Zawijamy w folie pieczamy na grilu co jakiś czas przewracajac.SOS:białą rzodkiew ścieramy na tarce o grubych oczkach,doprawiamy pieprzem,solą,dodajemy dwa żółtka ugotowane na twardo rozgniecone widelcem,rzodkiewki 4 sztuki,śmietanę odstawiamy aby sie przegryzło.Potem polewamy rybę sosem.


...ej no!:) chłopaki bo mi już ślinka leci:) muszę spróbować kiedyś tak zrobić!Pozdrawiam.
[2010-05-27 14:14]

O, nie mogę !!! ślinianki jakoś dziwnie mi się zachowują. [2010-05-27 14:18]

Sniper64

O, nie mogę !!! ślinianki jakoś dziwnie mi się zachowują.



......:-) pozdro!

[2010-05-27 14:21]

aneta1

cały czas pieczemy w folii [2010-05-28 08:36]

tak się tylko zapytałem bo SA przepisy np. na pstrąga gdzie pieczemy najpierw w folii a potem bez niej
[2010-05-28 09:01]

lizak

zależy od autora przepisu i ryby [2010-06-01 13:00]