Szczupak z sosem z rzodkwi - pyszne.

/ 7 odpowiedzi
SZczupak z sosem z białej rzodkwi.Szczupaka delikatnie nacinamy nacieramy przyprawą smako myk,świeżym pieprzem czarnym,cebula czerwona krojona w talarki.Zawijamy w folie pieczamy na grilu co jakiś czas przewracajac.SOS:białą rzodkiew ścieramy na tarce o grubych oczkach,doprawiamy pieprzem,solą,dodajemy dwa żółtka ugotowane na twardo rozgniecone widelcem,rzodkiewki 4 sztuki,śmietanę odstawiamy aby sie przegryzło.Potem polewamy rybę sosem.
użytkownik31907


a ja mam takie pytanie czy cały czas pieczemy w foli czy na koniec pieczenia mozna go wyjac z niej? (2010/05/27 08:47)

Sniper64


SZczupak z sosem z białej rzodkwi.Szczupaka delikatnie nacinamy nacieramy przyprawą smako myk,świeżym pieprzem czarnym,cebula czerwona krojona w talarki.Zawijamy w folie pieczamy na grilu co jakiś czas przewracajac.SOS:białą rzodkiew ścieramy na tarce o grubych oczkach,doprawiamy pieprzem,solą,dodajemy dwa żółtka ugotowane na twardo rozgniecone widelcem,rzodkiewki 4 sztuki,śmietanę odstawiamy aby sie przegryzło.Potem polewamy rybę sosem.


...ej no!:) chłopaki bo mi już ślinka leci:) muszę spróbować kiedyś tak zrobić!Pozdrawiam. (2010/05/27 14:14)

użytkownik24522


O, nie mogę !!! ślinianki jakoś dziwnie mi się zachowują. (2010/05/27 14:18)

Sniper64


O, nie mogę !!! ślinianki jakoś dziwnie mi się zachowują.



......:-) pozdro! (2010/05/27 14:21)

aneta1


cały czas pieczemy w folii (2010/05/28 08:36)

użytkownik31907


tak się tylko zapytałem bo SA przepisy np. na pstrąga gdzie pieczemy najpierw w folii a potem bez niej (2010/05/28 09:01)

lizak


zależy od autora przepisu i ryby (2010/06/01 13:00)