Sylwester ! Wasze sposoby na kaca? :)
utworzono: 2010/12/19 20:15
Witam ! Zbliża się sylwester i wiadomo na drugi dzień wszystko za gęste :):) Jakie są wasze sposoby na ten ciężki dzień ?:)
[2010-12-19 20:15]
1 sposób 100% skuteczności w Sylwestra nie pić i problem z kacem z głowy hehe
[2010-12-19 20:17]
czym się z trułeś tym się lecz:))........a tak poważnie to mi pomaga gorący rosołek lub barszcz czerwony
[2010-12-19 20:18]
Mleko , rosół i sok pomodorowy . A najlepiej zabić klina i do wieczora LAMBADAAAAAAAAAAAAA
[2010-12-19 20:19]Zimne-Mleko/maślanka/kefir, gorąca zupa, sok z wyciśniętych cytryn, ew. kroplówka z glukozy :) [2010-12-19 20:23]
Mleko , rosół i sok pomodorowy . A najlepiej zabić klina i do wieczora LAMBADAAAAAAAAAAAAA
Hehehe tylko te LAMBADAAAAA się kiedyś musi skończyć :) Ja po takim ostrym LAMBADAAAA to modle się żeby jak najszybciej się ten dzień skończył !!!!
[2010-12-19 20:26]
Zimne-Mleko/maślanka/kefir, gorąca zupa, sok z wyciśniętych cytryn, ew. kroplówka z glukozy :)
Myślałem że już próbowałem wszystkiego ale się myliłem , kroplówki z glukozy jeszcze nie hahahah
[2010-12-19 20:30]
Hehehe tylko te LAMBADAAAAA się kiedyś musi skończyć :) Ja po takim ostrym LAMBADAAAA to modle się żeby jak najszybciej się ten dzień skończył !!!!
To tak jak ja :) Wtedy przysięgam sobie, że nigdy w życiu już nie tknę tego świństwa....i tak do piątku. A w niedzielę to samo gadam i przeklinam urodzenie wynalazcy alkoholu :) A najlepiej, to pić i do kaca nie dopuszczać.... hehehe... Bo pić......to trzeba umić :) Zapijać sokiem pomidorowym, bo ma potas, niczym gazowanym, a najlepiej sok ananasowy, bo coś tam zawiera, że łagodzi kaca. I dużo zapijać. A juz najlepiej, to po ostrym chlańsku, w kiblu pogadać z niedźwiedziem... :D
[2010-12-19 20:33]
Myślałem że już próbowałem wszystkiego ale się myliłem , kroplówki z glukozy jeszcze nie hahahah
Moja kuzynka jest położną i ona zawsze tak się leczyła jak do pracy poszła po melanżu. Mi raz tak zaaplikowała wora glukozy i po pół godzinie byłem nowo narodzony.
[2010-12-19 20:35]
To tak jak ja :) Wtedy przysięgam sobie, że nigdy w życiu już nie tknę tego świństwa....i tak do piątku. A w niedzielę to samo gadam i przeklinam urodzenie wynalazcy alkoholu :) A najlepiej, to pić i do kaca nie dopuszczać.... hehehe... Bo pić......to trzeba umić :) Zapijać sokiem pomidorowym, bo ma potas, niczym gazowanym, a najlepiej sok ananasowy, bo coś tam zawiera, że łagodzi kaca. I dużo zapijać. A juz najlepiej, to po ostrym chlańsku, w kiblu pogadać z niedźwiedziem... :D
K**a to jest dobre hehehehhe
[2010-12-19 20:36]Myślałem że już próbowałem wszystkiego ale się myliłem , kroplówki z glukozy jeszcze nie hahahah
Moja kuzynka jest położną i ona zawsze tak się leczyła jak do pracy poszła po melanżu. Mi raz tak zaaplikowała wora glukozy i po pół godzinie byłem nowo narodzony.
Trzeba będzie kiedyś w ostateczności spróbować :):):) Tylko żonie nie dawać żeby zaaplikowała bo po takim ostrym LAMBADAAAA to z chęcią by podała ale pavulon :)
[2010-12-19 20:39]
Można też mixa zrobić z glukozy i świeżego soku cytrynowego taka słodka lemoniadka .
Koniecznie ma to być zimne i pijemy przez słomkę najlepiej z litrowego kufla .
Dodaje sił , nawadnia ale łeb i brzuch nie przestaną od tego napierniczać :(
[2010-12-19 20:40]Trzeba będzie kiedyś w ostateczności spróbować :):):) Tylko żonie nie dawać żeby zaaplikowała bo po takim ostrym LAMBADAAAA to z chęcią by podała ale pavulon :)
Oj, nie daj Boziu żona albo teściowa!!! Kochanka najlepiej... Aha, zapomniałbym o seksie na kaca... No nie wstyyyyyyydźcie się, przyznajcie się, że chce się jak psu.... wyć. :)
[2010-12-19 20:43]
Trzeba będzie kiedyś w ostateczności spróbować :):):) Tylko żonie nie dawać żeby zaaplikowała bo po takim ostrym LAMBADAAAA to z chęcią by podała ale pavulon :)
Oj, nie daj Boziu żona albo teściowa!!! Kochanka najlepiej... Aha, zapomniałbym o seksie na kaca... No nie wstyyyyyyydźcie się, przyznajcie się, że chce się jak psu.... wyć. :)
Hehehehe oj tak ! ..... można by było kokosy rozbijać :):):)
[2010-12-19 20:45]
No, ona mi jeszcze (kuzynka) zawsze kazała pić kompot owocowy jakiś, byle tylko go mocno posłodzić. Na kubek kompotu z 6, 7 łyżeczek cukru. Aha i seks. [2010-12-19 20:45]
"na kaca jest dobre powietrze z pompki od materaca"
Tak inaczej to na kaca może żeby nie mieć jest sposób taki, nie trzeźwieć i nie będzie się miało kaca, Jak nie przestaniesz pic kac nigdy się nie pojawi:):):)
Tak na poważnie to nie nadużywać alkoholu i nie przesadzać z FAJKAMI bo to w 80% po nich mamy kaca.
[2010-12-19 20:50]
O, bym zapomniał......Jeszcze seks, dużo seksu.
Maćku na razie twoje sposoby chyba są najlepsze :):):)
[2010-12-19 20:50]
"na kaca jest dobre powietrze z pompki od materaca"
Tak inaczej to na kaca może żeby nie mieć jest sposób taki, nie trzeźwieć i nie będzie się miało kaca, Jak nie przestaniesz pic kac nigdy się nie pojawi:):):)
Tak na poważnie to nie nadużywać alkoholu i nie przesadzać z FAJKAMI bo to w 80% po nich mamy kaca.
tak fajki to zmora przy spożywaniu ale jak ktos lubi i jedno i drugie to musi się liczyć z kacorem
[2010-12-19 20:52]
:D Starałem się, robiłem co mogłem ..... Reasumujmy-seks i niedźwiedź plus glukoza, przy czym kolejność dowolna w zależności od stanu partnerki :)
[2010-12-19 20:54]
O, bym zapomniał......Jeszcze seks, dużo seksu.
Jak najlepsze ???? Moje są najlepsze ! Maciek zapomniał napisać , że sex jest dobry na kacaaaaaaaa !
Czytajcie uważniej , ehhhhh co za ludzieeeeeee hmmmm
No połączyć razem to by chyba było nie dobrze hehehehe Wyobraź sobie seks z kroplówką i do tego niedźwiedź , oj partnerka nie była by zadowolona heheheheheMaćku na razie twoje sposoby chyba są najlepsze :):):)
:D Starałem się, robiłem co mogłem ..... Reasumujmy-seks i niedźwiedź plus glukoza, przy czym kolejność dowolna w zależności od stanu partnerki :)
[2010-12-19 20:59]