Sygnalizatory Videotronic KV2
utworzono: 2012/11/15 10:27
Panie "szymonku" może ma Pan rację, tylko dlaczego ja... dlaczego padło na mnie...
Bo pan mi uliza i obraza a ja prosiłem tylko o troszke szacunku [2012-11-16 17:12]
Panie @szymonek ;-) " Ani razu P anu nie ubliżyłem i nie obraziłem ,nie kazalem sie klaniać i przepraszać tylko skoro sie nie znamy wiec nie mówy sobie na Ty .To P an wyzywał mnie od zakąpleksionych, napinajacych aie chłopów,od upierdliwych,że mam problemy,że powinienem się udać do psychologa Prosze przeczytać swoje i moje wpisy i sam P an zobaczy kto kogo obraza i ubliża:)" Zachowując dobre obyczaje raczy Pan zauważyć, że skoro wymaga Pan zwracania się do siebie w sposób oficjalny należy samemu dochować tego bądź nie bądź krępującego obyczaju.Panie @szymonku do mnie Pan nie pisał, ale jeśli bardzo proszę o " Nam nie zależy, na tym żeby zwracano się do nas oficjalnie ale skoro Pan nalega proszę być konsekwentnym do końca i zachowywać zasady pisowni języka polskiego w zwracaniu się do Koleżanek i Kolegów na forum."
Nam nie zależy, na tym żeby zwracano się do nas oficjalnie ale skoro Pan nalega proszę być konsekwentnym do końca i zachowywać zasady pisowni języka polskiego w zwracaniu się do Koleżanek i Kolegów na forum. Nadmieniam, że netykieta każdego forum zezwala na mówienie ( pisanie ) do każdego Usera na " Ty " lub po imieniu. Pozdrawiam JK
PS. Bardzo przepraszam za off-topa ale nóż w kieszeni mi się otwiera a kartofle gniją w piwnicy jak słyszę, że Ktoś wymaga i żąda aby zwracano się per Pan.
Panie Januszu czy ja pisałem do P ana,wydaje mi sie ,że nie,wiec chyba zbyteczne jest P ana wtrącanie sie :))
JK
[2012-11-16 17:21]
Jedną z zasad netykiety jest używanie znaku " @ " przed Nickiem Adwersarza jeśli zwracamy się bezpośrednio do Niego :-)Czyli powinno być: "Mo nick to szymonek bez @ z przdu Ja nie pisze Panie @JKarp:)) " ;-))) JK [2012-11-16 17:56]
Panowie dajcie se po szlagu (czyt. strzale) i koniec sprawy bo ta licytacja do niczego nie prowadzi ani nie wnosi do w/w wątku. Zakończcie temat(tu prośba do moderatora) zanim na dobre zacznie się obrzucanie mięsem bo temat był o KV2 w końcu. Dziękuje
[2012-11-16 17:58]
Panowie dajcie se po szlagu (czyt. strzale) i koniec sprawy bo ta licytacja do niczego nie prowadzi ani nie wnosi do w/w wątku. Zakończcie temat(tu prośba do moderatora) zanim na dobre zacznie się obrzucanie mięsem bo temat był o KV2 w końcu. Dziękuje
Moj szacunek do ludzi,czy to obcych czy znajomych nie pozwoli na obraznie innych i nie chce byc obrazany jak kazdy z resztą Wiadono co oznacza znak @ (małpa) wiec można go róznie odbierać wstawiając do przed nickiem W myśl pewnego powiedzenia-ustąpie To jest forum publiczne wiec ja mogę wyjśc na gbura ale niektórzy pokazują swoj stan i poziom kultyry :)) [2012-11-16 18:19]
Panie kolego daj już spokój, ja robię sobie jaja i śmieję się z tego... Wziąłeś to tak emocjonalnie wszystko do siebie... Każdy z nas pomarudził ale dajmy już na luz... Jak poczułeś się urażony to sorry... trochę uśmiechu i nie będzie takich sytuacji :)
Pozdrawiam wszystkich...
Pace...
[2012-11-16 18:36]
Panie kolego daj już spokój, ja robię sobie jaja i śmieję się z tego... Wziąłeś to tak emocjonalnie wszystko do siebie... Każdy z nas pomarudził ale dajmy już na luz... Jak poczułeś się urażony to sorry... trochę uśmiechu i nie będzie takich sytuacji :)
Pozdrawiam wszystkich...
Pace...
Jak wczesniej pisalem ja juz zakonczyłęm ten temat:)) [2012-11-16 18:45]
Dzisiaj postanowiłem dziada zamrozić w szklance... Kiedyś sprawdzałem przy -35 i śmigał ale bez wody, teraz dolałem wody:) [2012-11-18 23:55]