Sygnalizatory Videotronic KV2

/ 86 odpowiedzi
u?ytkownik16117

Panie "szymonku" może ma Pan rację, tylko dlaczego ja... dlaczego padło na mnie...

Bo pan mi uliza i obraza a ja prosiłem tylko o troszke szacunku (2012/11/16 17:12)

JKarp

Panie @szymonek ;-)
Pan wyzywał mnie od zakąpleksionych, napinajacych aie chłopów,od upierdliwych,że mam problemy,że powinienem się udać do psychologa Prosze przeczytać swoje i moje wpisy i sam Pan zobaczy kto kogo obraza i ubliża:)" 
Panie Januszu czy ja pisałem do Pana,wydaje mi sie ,że nie,wiec chyba zbyteczne jest Pana wtrącanie sie :))

Panie @szymonku do mnie Pan nie pisał, ale jeśli bardzo proszę o " Nam nie zależy, na tym żeby zwracano się do nas oficjalnie ale skoro Pan nalega proszę być konsekwentnym do końca i zachowywać zasady pisowni języka polskiego w zwracaniu się do Koleżanek i Kolegów na forum."
JK

(2012/11/16 17:21)

u?ytkownik16117

Mo nick to szymonek bez @ z przdu Ja nie pisze Panie @Januszu:)) (2012/11/16 17:27)

JKarp

Jedną z zasad netykiety jest używanie znaku " @ " przed Nickiem Adwersarza jeśli zwracamy się bezpośrednio do Niego :-)
Czyli powinno być:"Mo nick to szymonek bez @ z przdu Ja nie pisze Panie @JKarp:)) ";-)))JK (2012/11/16 17:56)

carpmaniac13

Panowie dajcie se po szlagu (czyt. strzale) i koniec sprawy bo ta licytacja do niczego nie prowadzi ani nie wnosi do w/w wątku. Zakończcie temat(tu prośba do moderatora)  zanim na dobre zacznie się obrzucanie mięsem bo temat był o KV2 w końcu. Dziękuje (2012/11/16 17:58)

u?ytkownik16117

Panowie dajcie se po szlagu (czyt. strzale) i koniec sprawy bo ta licytacja do niczego nie prowadzi ani nie wnosi do w/w wątku. Zakończcie temat(tu prośba do moderatora)  zanim na dobre zacznie się obrzucanie mięsem bo temat był o KV2 w końcu. Dziękuje

Moj szacunek do ludzi,czy to obcych czy znajomych nie pozwoli na obraznie innych i nie chce byc obrazany jak kazdy z resztą Wiadono co oznacza znak @ (małpa) wiec można go róznie odbierać wstawiając do przed nickiem W myśl pewnego powiedzenia-ustąpie To jest forum publiczne wiec ja mogę wyjśc na gbura ale niektórzy pokazują swoj stan i poziom kultyry :)) (2012/11/16 18:19)

monsterfishing

Panie kolego daj już spokój, ja  robię sobie jaja i śmieję się z tego... Wziąłeś to tak emocjonalnie wszystko do siebie... Każdy z nas pomarudził ale dajmy już na luz... Jak poczułeś się urażony to sorry... trochę uśmiechu i nie będzie takich sytuacji :)
Pozdrawiam wszystkich...
Pace... (2012/11/16 18:36)

u?ytkownik16117

Panie kolego daj już spokój, ja  robię sobie jaja i śmieję się z tego... Wziąłeś to tak emocjonalnie wszystko do siebie... Każdy z nas pomarudził ale dajmy już na luz... Jak poczułeś się urażony to sorry... trochę uśmiechu i nie będzie takich sytuacji :)
Pozdrawiam wszystkich...
Pace...

Jak wczesniej pisalem ja juz zakonczyłęm ten temat:)) (2012/11/16 18:45)

u?ytkownik39933

trzeba po świrować żeby nie zwariować (2012/11/16 19:05)

monsterfishing

Dzisiaj postanowiłem dziada zamrozić w szklance... Kiedyś sprawdzałem przy -35 i śmigał ale bez wody, teraz dolałem wody:) (2012/11/18 23:55)

kuba81

ale masz przeciagi w domu :) niezly sprzecik prawda ? (2012/11/19 10:11)