Sumy w panierce

/ 15 odpowiedzi
Serdecznie polecam smażonego suma w panierce i sandacza w boczku te ryby są przepyszne.
Manolo8


A ja schabowego z kapustą i ziemniakami, mówię Tobie palce lizać. :))



Serdecznie polecam smażonego suma w panierce i sandacza w boczku te ryby są przepyszne.
(2010/09/09 21:29)

Szymon14


co do suma... to najsmaczniejsza ryba jaka jadlem ale wedzona! jesli wedzic to wazne jakim drewnem!polecal olszyne (2010/09/09 22:14)

domin77


ja ostanio musiałem zadowolić się smazonymi ploteczkami i też byly pyszne,dus400 ale narobiłes mi smaku na taką rybkę.pozdro. (2010/09/09 22:25)

mar83


Sum tylko w panierce.Niestety nie umiem tego robić .lecz rzadko bo rzadko ale chwytam.Mistrzem świata w sprawianiu ryb jest mój teść (2010/09/19 17:01)

bolo1


A ja schabowego z kapustą i ziemniakami, mówię Tobie palce lizać. :))



Serdecznie polecam smażonego suma w panierce i sandacza w boczku te ryby są przepyszne.




Manolo8,grozi CI wysoki cholesterol od tej wieprzowiny,ryba nie zagrozi twojemu zdrowiu. (2010/09/28 15:39)

Manolo8


I tu jesteś bolo1 w błędzie
. Wynik mam OK, a lekarz zabrania jeść ryby. Napisałem wcześniej z pewną ironią, bo oczekiwałem na ciekawy przepis a nie na walory smakowe. Pozdrawiam




Manolo8,grozi CI wysoki cholesterol od tej wieprzowiny,ryba nie zagrozi twojemu zdrowiu.
(2010/09/28 20:11)

marek480


Mi smakuje sum tylko na zimno i wzalewie octowej z koncentratem pomidorowym (2010/10/05 11:02)

u?ytkownik55954


A mnie sum nie smakuje wcale, jadłem raz w zyciu i to z czystej wody złapany przez ojca, sam nigdy nie zabiore. Z ryb słodkowodnych lubie jedynie okonia i sandacza, ale tez w drodze wyjatku, bo ryb nie lubie ogolnie wcale, no jeść :) łowic jak najbardziej. (2010/10/05 12:01)

Kopex2


nic niepowiem bo jeszcze niejadłem 2 złapane ale wypuszczone ,,, narobiliscie tyle smaku mi ze nastepnemu juz sie nieupiecze (2010/10/20 23:22)

u?ytkownik32263


dus400 co z Tobą?! Czytać nie potrafisz? To nie hydepark tylko dział "porady" a nie pierdoły pt. opis ulubionej potrawy z ryby. (2010/10/21 00:16)

u?ytkownik32263


Oj chyba muszę wycofać swój wpis. Sam niedoczytałem, sorki. (2010/10/21 00:18)

mielec


No jak wszystko w temacie dział porady przepisy kulinarne więc o co chodzi (2010/10/21 00:19)

u?ytkownik55974


Witam , wszyscy się naczytali, smaku nabrali ,a teraz jazda idziemy na rybki , bo smaki minom nam ,a Święta za pasem i co będzie z tom rybom Weżnie nam ??Pozdrawiam Świątecznie kolegów Wędkarzy Smacznego// (2010/12/08 15:34)

roczesla


A ja polecam wędzenie suma mieszanym drewnem z drzew owocowych z dodatkiem dębowego. Temp wędzenia przez pierwsze pół godż około 40.C póżniej podnosić stopniowo do osiągnięcią około 80.C  SMACZNEGOOOOO !!! (2010/12/20 23:18)