A witam, właśnie przypadkowo natkęłem się na ten temat. Jasna sprawa, jak do tej pory tępiłem to coś i wyrzucałem do bajora w Bielawskim parku. Wiesz gdzie jest staw w Bielawie w parku? Ten niedaleko szkoły specjalnej. W tym stawie na tak zwaną glizde albo pinki w trymiga wyjmiesz tego sumika, tylko uważaj jeśli chcesz go żywego. One łykają więc nie wiem, może większy haczyk?(2012/04/19 21:25)
A wiesz kolego że to łamanie RAPR???
A jeśli chodzi o sumika niedaleko Dzierżoniowa to zalew w Sulistowiczkach kolo sobótki jest tego plaga praktycznie bierze tylko sumik na każdą przynętę przez cały dzień możesz wyciągnąć z 1000szt. Przypominam ze RAPR zabrania wpuszczania sumika s powrotem do wody.
A witam, właśnie przypadkowo natkęłem się na ten temat. Jasna sprawa, jak do tej pory tępiłem to coś i wyrzucałem do bajora w Bielawskim parku. Wiesz gdzie jest staw w Bielawie w parku? Ten niedaleko szkoły specjalnej. W tym stawie na tak zwaną glizde albo pinki w trymiga wyjmiesz tego sumika, tylko uważaj jeśli chcesz go żywego. One łykają więc nie wiem, może większy haczyk?