Zaloguj się do konta

Strona internetowa opisująca gliwickie i okoliczne

utworzono: 2014/04/28 12:30
patryk-kociemba

Witajcie,

proszę was o pomoc - radę,

myślałem by załorzyć prostą stronkę opisującą gliwickie i okoliczne łowiska.

Chciałbym od was się dowiedzieć co jeszcze można by było dodać do tekiej stronki,co odwiedzający chcieli by znaleźć na takiej stronie??

Działy które się już urodziły mi w głowie to :

porady

relacje z nad wody

łowiska

może testy.

Macie może jakieś pomysły ??

Dzięki wszystkim za ewentualny feedback.

pozdrawiam 

P.

[2014-04-28 12:30]

JKarp

"Macie może jakieś pomysły ??"
Koniecznie " Dla początkujących " !! JK [2014-04-28 12:43]

patryk-kociemba

Koniecznie " Dla początkujących " !! JK

Idealnie, właśnie o coś takiego chodziło, wielkie dzieki JK

[2014-04-28 12:55]

Zionbel

Witajcie,

proszę was o pomoc - radę,

myślałem by załorzyć prostą stronkę opisującą gliwickie i okoliczne łowiska.

Chciałbym od was się dowiedzieć co jeszcze można by było dodać do tekiej stronki,co odwiedzający chcieli by znaleźć na takiej stronie??

Działy które się już urodziły mi w głowie to :

porady

relacje z nad wody

łowiska

może testy.

Macie może jakieś pomysły ??

Dzięki wszystkim za ewentualny feedback.

pozdrawiam 

P.

Patryk nie baw się w cos takiego.Jak chcesz juz cos dzialać to wez się za dziadowska stronę naszego koła.Zakladka forum jest w budowie od 2 lat :)HEHEHEHEHEHEHEHE żenada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aktualizowane sa jedynie infosy o zawodach.

[2014-04-28 16:25]

Mnichu90

Popieram Zionbela nowa strona mogla by miec bardzo malo odbiorcow szczerze sam wolal bym wejsc na owy portal na ktorym jestesmy gdyz wiem ze na gliwickiej stronie wedkarzy spotkal bym sie  na tym samym bez dodatkowych informacji co sie dzieje ogolem na slaskich wodach . Pozdrawiam i szcaun za zaangażowanie :) [2014-04-28 20:58]

patryk-kociemba

Grzesiek wiesz dobrze, że nie da się wygryźć dziadków w naszego Koła,  propozycja może fajna ale ciężka do zrealizowania.
Spróbować jednak warto
pozdrawiam
[2014-04-28 21:06]

Masz bardzo ambitny plan który jest świetny ale wydaje mi się że może ci to nie wypalić, ponieważ przy tym jest kupa roboty a na dodatek zawsze się znajdzie ktoś kto będzie wszystko krytykował i oczerniał. Wiele było już takich sytuacji na necie. Ogólnie jeśli ci się uda to wielki szacun, trzymam kciuki

Pozdrawiam Boczny Trok
[2014-04-28 22:35]

yeti1980

Święte słowa Zionbel, szkoda czasu i zachodu [2014-04-30 07:26]

patryk-kociemba

P

atryk nie baw się w cos takiego.

Jak chcesz juz cos dzialać to wez się za dziadowska stronę naszego koła.Zakladka forum jest w budowie od 2 lat :)HEHEHEHEHEHEHEHE żenada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aktualizowane sa jedynie infosy o zawodach.

Tak jak myślałem żadnej odpowiedzi ze strony naszego Koła pomimo wysłanego maila :)

Co do stronki to robię ją zewzględu na to, że mam czas, czy będzie często odwiedziana czy nie to już sprawa drugorzędna, wystarczy że jest i może komuś pomoże wprzyszłości z problemem.

[2014-04-30 11:22]

brt3

Cześć

Wg.mnie lepiej zrobić cokolwiek niz żałować że nie zrobiło się nic.

Wszystko jest do ogarnięcia. Są prężnie działające,regionalne przewodniki wędkarskie. 

Pomorski przewodnik wędkarski,Świętokrzyski przewodnik wędkarski oraz najmłodsze dziecko

Łódzki przewodnik wędkarski

Koszta stworzenia są znikome.

http://www.lodzkiprzewodnikwedkarski.pl/

[2014-05-01 06:18]

Ghost123pl

Może newsy w sprawie zarybiania. :D  [2014-05-27 20:54]

Artur z Ketrzyna

P

atryk nie baw się w cos takiego.

Jak chcesz juz cos dzialać to wez się za dziadowska stronę naszego koła.Zakladka forum jest w budowie od 2 lat :)HEHEHEHEHEHEHEHE żenada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aktualizowane sa jedynie infosy o zawodach.

Tak jak myślałem żadnej odpowiedzi ze strony naszego Koła pomimo wysłanego maila :)

Co do stronki to robię ją zewzględu na to, że mam czas, czy będzie często odwiedziana czy nie to już sprawa drugorzędna, wystarczy że jest i może komuś pomoże wprzyszłości z problemem.

Kolego jeśli chcesz łożyć stronkę to ja zakładaj. I rozwijaj powoli. Może coś z tego wyjdzie lub umrze śmiercią naturalną. Wszystko zleży jakie masz tam społeczeństwo i czy władze koła nie będą robić wszystko by ona zniknęła...
Możeszzałożyć "forum waszym zdaniem" Czy coś w tym stylu. Gdzie użytkownicy będą ci zgłaszać swoje propozycje co do stonki i zastrzeżenia.
"Kontakt z administratorem"

Jak ci wspomnieli jest wiele portali wedkarskich. Tak więc pzebic się jest ciężko. Stwożyć bazę, dobrą szatę i grafikę. Zaspokoić wymagania co niektórych. Rozsławić ją wśród społeczności, zachęcić do korzystania z niej. To  ie takie proste....
[2014-05-27 22:34]

aga4567

Razem z mężem prowadzimy stronę koła teścia i są tam i zdjęcia z zawodów, regulamin,  informacje o członkostwie itp. strona ma dosyć dużo odwiedzin i jest to dla nas dużym zaskoczeniem bo ponad 2000.  Myśleliśmy że odzew będzie mniejszy ale strona jest aktualizowana na bieżąco więc są odwiedzający ;)

----łatwe strony na mamfirme.pl [2014-05-28 16:31]

patryk-kociemba

dziękuje wszystkim za pomoc, z ttego co piszecie to warto coś zadziałać, najwyżej umrze śmioercią naturalną:) lecz kto nie probuje ten się nie przekona. [2014-05-29 13:56]

Bernard51

"lecz kto nie probuje ten się nie przekona."       Lub się nie "ożeni"

Oczywiście , jak masz czas, to na na pewno taka stronka ma sens i przy kilku-kilkunastu aktywnych, można wymienić się na bieżąco z podwórka aktualnościami z nad łowisk jak i
wynikami, co daje pewną satysfakcję w danej grupie.
[2014-06-01 07:07]

fkuzi555

sam prowadzę stronę Koła i powiem Ci, że chwilami ciężki kawałek chleba, bo bywa, że zewsząd spływają informacje. Przez pewien czas miałem forum, później shoutbox, ale te pomysły nie wypaliły. Ludzie u mnie w Kole chcą mieć na stronie ogłoszenia o sprzedaży sprzętu np, taka mini giełdę. W ciągu 2 lat liczba odwiedzin na stronie przebiła sporo 200 000, ale zlicza mi też boty... [2014-06-03 16:53]

GrzesQ

Grzesiek wiesz dobrze, że nie da się wygryźć dziadków w naszego Koła,  propozycja może fajna ale ciężka do zrealizowania.
Spróbować jednak warto
pozdrawiam

Uważam jednak że "beton" koła trzeba rozwalić i zmieniać rzeczywistość. Tak jak w Rybniku. Jakoś strona od roku rozrasta się w wielkim tempie, bo Nam (młodym) tak jak Tobie  chciało się działać i zmieniać.  [2014-06-04 09:38]

patryk-kociemba

prawda jest taka, że w wielu działaniach nasze koło ma dobrą organizację, kuleje tylko strona( niestety), jednak domyślam się, że strona dla koła jest mało znaczącym zagdanienie, a szkoda.

[2014-06-04 10:59]

kuba234p

Mój okręg Radomski, ma stronkę stworzoną przez okolicznych wędkarzy.Nie powiem ale dość często ta zaglądam aby sprawdzić co się dzieje na pobliskaich naszych Radomskich łowiskach, jak bierze, co bierze, na co bierze itp.Jeśli chciałbys zobaczyć jak to wygląda to wejdź i oblukaj: http://wedkarstwo.radomskie.eu [2014-06-05 22:32]

patryk-kociemba

http://gtw.vgh.pl/news.php

moje skromne początki:)

[2014-06-09 15:03]

Truflarz

Witam !
Myślę, że stronka cieszyłaby się popularnością nie tylko młodszej ale i tej starszej grupy wędkujących. Sam chętnie wymieniłbym spostrzeżenia, doświadczenia i uwagi na takim forum.
Nasze pobliskie łowiska odwiedzam już ponad 30 lat..... nasuwają się różne refleksje....
Pzdrowki...

[2014-06-12 18:15]

patryk-kociemba

pomimo początków, postarałem się by już troszkę rozbudować forum w oparciu o wasze dobre rady.
[2014-06-12 19:22]

patryk-kociemba

http://gtw.vgh.pl/forum/index.php [2014-06-13 13:40]

matchless

W mojej firmie Twoja strona nie chce się wyświetlać. Mam informację o blokowaniu a uzasadniono to: Category: dead-sites

xD
[2014-06-13 14:37]

http://gtw.vgh.pl/forum/index.php

Ogólnie ci powiem że ... zmień hosting na płatny nawet taki za 5zł będzie dużo lepszy więcej możliwości robisz wszystko jak ci się podoba a nie wybierasz jakiś gów*iany szablon i nic więcej.
[2014-06-13 17:11]

patryk-kociemba

http://gtw.vgh.pl/forum/index.php

Ogólnie ci powiem że ... zmień hosting na płatny nawet taki za 5zł będzie dużo lepszy więcej możliwości robisz wszystko jak ci się podoba a nie wybierasz jakiś gów*iany szablon i nic więcej.

jak na razie to wystarczy to co jest, spec ze mnie nie wielki ale uczę się pilnie.
[2014-06-13 17:22]