Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
że się tak spytam,czy wszyscy panowie piszący w tym temacie dostajecie od pewnego pana tu piszącego wiadomosci na GG z niemoralnymi propozycjami robienia lodów :))))))czy tylko ja jestem tym szczęśliwym wybrańcem?????
Hahaha , ja Ci zrobię loda jak na zlota wpadniesz . Mam takie w proszku , zalać ino mlekiem , zamrozić i po kilku godzinach można ssać , że HEJ !
(2012/05/29 18:39)
Cześć wszystkim..
...:)))))) Wesoło się zrobiło...a może tak po piwie sobie damy,co ? Każde zdanie jest ważne każdy ma swoje racje i każdego trzeba szanować! Człowiek ma prawo do swoich poglądów i wolnego słowa...więc proponuje browara..:) w końcu wszyscy jesteśmy z tego samego kraju:)Pozdrawiam wszystkich:)
Cześć wszystkim..
...:)))))) Wesoło się zrobiło...a może tak po piwie sobie damy,co ? Każde zdanie jest ważne każdy ma swoje racje i każdego trzeba szanować! Człowiek ma prawo do swoich poglądów i wolnego słowa...więc proponuje browara..:) w końcu wszyscy jesteśmy z tego samego kraju:)Pozdrawiam wszystkich:)
Jak zawsze, najpierw się wciśnie bez wazelinki a póżniej doniesie.
Witajcie koledzy .
Z ciekawością obserwowałem ten temat . Nie wtrącałem się w polemikę .
Zgodnie z wątkiem założycielskim wyjaśniliśmy i powiedzieliśmy sobie wszystko na temat . Na następne pytania także udzieliliście wyczerpujące odpowiedzi . Wolno nie wolno ; zapytaliście , odpowiedzieli Wam , Nam . Obserwuję w że co niektórych odpowiedziach zawyżone tony i nieprzyjemne naloty na drugich oponentów , a przecież można inaczej , a mówią że wędkarzy cechuje anielska cierpliwość . Więc krótko , wyjaśniliśmy sobie wszystko zamykamy temat . Nie będziemy " zapałki dzielić na czworo . " Czy zawsze musimy ze sobą walczyć . Przecież to portal wędkarski , a nie od bluzgania się . Takie , czy inne pretensje do osób drugich wiemy że załatwia się na pv.
Pozdrawiam Krzysztof O. - adler .
(2012/05/29 20:49)Koledzy , koleżanki wędkarze .
Otrzymuję od Was listy że nie jesteście usatysfakcjonowani niektórymi odpowiedziami . Przecież wiecie że temat przewodni został daleko z tyłu , a za dominowało : co , kto , dlaczego , ... czy to dobrze że sąsiadka ubrała kapelusz , a sąsiad zaparkował na trawniku , ktoś puścił głośniej muzykę , sąsiada piesek leje mi pod oknem ... Nasze życie regulują zawsze jakieś przepisy , ustawy , paragrafy , regulaminy , nie jest to już epoka kamienia łupanego czyli bezprawie . Z ustawami , przepisami , paragrafami , regulaminami się nie dyskutuje , są stałe niezmienne i z tym nie można ani w prawo , ani w lewo . Nawet nam wędkarzom stworzono RAPR . Regulaminy są tylko drogowskazami , a etykę musimy budować sami ( blockquote kol. Pstrąg 222 ) , przede wszystkim szacunek do nas samych i naszych kolegów i koleżanek wędkarzy jest tu najważniejszy , ten portal jest stworzony po to byśmy sobie pomagali , a sami widzicie co się dzieje nieraz na forum jak po sobie jeździmy , bluzgamy , czy naprawdę jesteśmy tacy mocni . Jeśli tak to marnujemy swój talent i potencjał w tym układzie powinniśmy być gdzie inndziej , tam gdzie naprawdę swoją wiedzą i umiejętnościami zrobimy naprawdę coś dobrego dla SPOŁECZEŃSTWA . Nowi portalowicze także małoletni wędkarze widząc i czytając nasze wypowiedzi , wojenki , aż boją się odezwać by nie zostać zbluzganym , ośmieszonym , znieważonym . Ten jest w SSR ( niedobrze , baran ) , drugi z SSR wg. was chwali się sukcesami całego zespołu , inni znowu SSr nic nie działa w jego okręgu , a winny SSR całej Polski ( ale palant ) i tak na okrągło . Przedstawię tekst z bloga kolegi Pstrąg 222 - Jakub Naklicki . ----------
Zawsze się zastanawiałem i nadal się zastanawiam czy takie coś istnieje.
Jedno co mi do głowy przychodzi to to , że wędkarz wędkarzowi jest wrogiem.
Przestała się liczyć wspólna pasja jednemu przeszkadza , że inni łowią ogromne karpie,
drugiemu , że inni łowią na żywca trzeciemu , że ktoś spininguje w marcu czy kwietniu. Komu to przeszkadza ,że nie łowią tak jak inni każdy ma swoje upodobania: mucha , spining , karpiarstwo wszystko sprowadza sie do jednego każda z wymienionych dziedzin to wędkarstwo. Każdy jest miedzy nami równy , wiec po co te teksty " jesteś nie moralny bo lubisz karpie lub łowisz na żywca ,
Nikt nie zauważył , że R.A.P.R jest tylko drogowskazem resztę powinniśmy sobie sami wyznaczyć.
Nie którzy z nas sami sobie wyznaczają wymiary i limity to jest wspaniale i sam tak czynie ja wędkarz nie moralny.
Wiec najpierw popatrzmy na siebie i na nasze czyny ,a potem oceniajmy innych i to z rozwaga bo możemy się mylić.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Wątek zamykam , otwarty zostanie jedynie na wyraźną prośbę założyciela wątku .
(2012/05/30 11:53)