Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
A co oznacza skrót OSP ? Bo taki widziałam.
Na mundurach? Gdzie?
Nie chcę wcinać się w temat ale i Nas obowiązuje napis: "Społeczna Straż Rybacka". Pozdrawiam.
To zależy od uchwały Rady Powiatu powołujacego SSR w danym Powiecie.
A co oznacza skrót OSP ? Bo taki widziałam.
Pokaż mi mundur strażaka OCHOTNIKA z napisem OSP.
Odnośnie broni to jeżeli ktoś ma prywatną ( bo służbowa nam nie przysługuje) służącą do ochrony osobistej to może ją nosić ale ukrytą. Takie mamy zalecenia z PSR. Być może w innych rejonach te sprawy są mniej restrykcyjne. Nie chcę robić zamieszania ale tak jest u Nas. Wszystko musi być zgodne z przepisami. Żadnych odstępstw. (a szkoda) Pozdrawiam.
Dokładnie tak jest.
Przyjmijcie gratulacje także ode mnie i życzę dalszych sukcesów , spokojnej pracy w terenie .
Takie jest życie na wszystko trzeba zasłużyć i trzeba sobie umieć pozycję w społeczeństwie wypracować ciężką niewdzięczną pracą . Wy to już macie , utrzymajcie ten standart pracy . Bo to także sztuka .
Pozdrawiam .
(2012/05/27 21:02)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Do Maćka i Marka
Dobrze wiecie o co mi chodzi. Marek nawet jeżeli strażaka napis się błyszczy to jest zrozumiałe, dlaczego.Mieszkam w mieście, jednak jeżeli jeszcze kiedykolwiek będę na wsi, na zawodach strażackich to zrobię zdjęcie.Jednak Ochotnicza Straż Pożarna nie była tematem tego wątku i jest powołana do tego, żeby ratowaćludzi i ich dobytek. Nie do kontrolowania. A to duża różnica.
Nie umieściłam mojego postu po to, żeby z Wami dyskutować w taki sposób.
(2012/05/27 21:16)