Można już połowic i drapieżniki , chodzi o bolenie , okonie , szczupaki , sumy , ale najwięcej karasi pod warunkiem , że co i rusz się podnęci w jednym miejscu .Może być spławik , bo biorą delikatnie , trafia się również lin i karp. (2011/10/15 12:47)
Cześć Jurku a może wiesz jak na Soczewce lub Duninowie . Mam jeszcze jedno pytanie czy można łapać w Stoczni w Płocku czy nie ma zakazu . Pozdrawiam . (2011/10/15 13:02)
W Stoczni Rzecznej możesz łowić na białą kartę wędkarska ( bez opłat ) , z tym , że trzeba przestrzegać regulaminu RAPR i nie wchodzić za ogrodzenie za siatką .
A w Duninowie i w Soczewce koło tej " rury " już zbierają się wędkarze , dziś i jutro ma być rano przymrozek , więc i ryby wejdą (2011/10/15 17:37)
jurek a jak mam opłate sieradz to moge łowic w stoczni rzecznej ,kiedys robilem oplate jednodniowa na konto bankowe ale teraz juz nie mozna ? (2011/11/10 17:36)
Zajrzałem tam dzisiaj, bardzo kiepsko nieliczne karasie tylko złowili, tak samo na Soczewce złowiłem 2 karaski i kilka płotek. Ogólnie kiepścizna (2011/11/11 19:58)