Staw Modła karpie
utworzono: 2013/10/10 08:13
Witam. Chciałbym sie zapytać czy są może w kole jacyś wędkarze którzy mogą się pochwalić zdjęciami dużych karpi złowionych w stawie Modła?? wiem że karpie sa łowione ale najczęściej przez mięsiarzy te zarybieniowe świeżo wpuszczone. mnie interesuja zdjecia z duzymi karpiami zlowionymi w tym lowisku. Jezeli ktos takowe posiada prosilbym o odpowiedz. Wiem ze z tych wpuszczonych zawsze cos sie "uchowa" więc myśle ze pływaja tam jakieś rekordowe okazy skoro 12 kg karpia można zaczepić za grzbiet zabrac go i zabić!! Sam nie zastanawiam sie czy sezonu 2014 nie poswiecic temu łowisku nęcąc długotrwale kulkami proteinowymi i czekać na jakiegoś porządnego starego miśka.Wkońcu to tylko 5 km od domu więdz można tam byc praktycznie codziennie:) Pozdrawiam [2013-10-10 08:13]
siemka mam pytanko o który staw Modła ci chodzi bo ja sam znam w mojej okolicy 2 o tej samej nazwie a wiem że jest ich wiecej wiec czy chodzi ci o ten w pow. bolesławieckim czy pow. głogowskim???????
[2013-10-10 19:57]
Chodzi mi o ten w pow.bolesławieckim w miejscowości Modła 59-706Gromadka staw ma taka sama nazwe jak miejscowość w której się znajduje [2013-10-11 07:07]