Stary sprzęt wędkarski

/ 10 odpowiedzi / 4 zdjęć
Witam. Chciałem się pochwalić małą kolekcją starego sprzętu wędkarskiego. Nie wiem z jakich lat jest ten sprzęt, może ktoś z forum pomoże. Jeśli macie takie stare "perełki" fajnie by było powymieniać się zdjęciami z kolekcji. Pozdrawiam .

1.Wędka Germina Standard z wyrzutem do 100g. Ciężka, zdaje się, że metalowa wędka.Myślę, że nawet teraz nie jednego suma by wyciągnęła.

2. Wędka firmy NORMARK, do multiplikatora do 25g wyrzutu.

3. Kołowrotek STABIL 34l . (ktoś wie, z którego może być roku? )

4. Kołowrotek RELAX 44 made in Poland. (j.w.)
kiwaczek1122

Stary dobry Polski kołowrotek !!!!!!!! (2012/06/18 22:22)

JKarp

Witam. Chciałem się pochwalić małą kolekcją starego sprzętu wędkarskiego. Nie wiem z jakich lat jest ten sprzęt, może ktoś z forum pomoże. Jeśli macie takie stare "perełki" fajnie by było powymieniać się zdjęciami z kolekcji. Pozdrawiam .

1.Wędka Germina Standard z wyrzutem do 100g. Ciężka, zdaje się, że metalowa wędka.Myślę, że nawet teraz nie jednego suma by wyciągnęła.

2. Wędka firmy NORMARK, do multiplikatora do 25g wyrzutu.

3. Kołowrotek STABIL 34l . (ktoś wie, z którego może być roku? )

4. Kołowrotek RELAX 44 made in Poland. (j.w.)

CześćNapisz do Normarku, że masz ich wędkę :-)Albo tu jest Użytkownik Wodziniak :-)JK (2012/06/19 08:03)

adamek19969

Też mam Germinkę ale czerwoną, kołowrotek Orion, jeden spinning bambusowy, duże metalowe kołowrotki "katuszka" (2012/06/19 21:02)

azazulemo

Ten ostatni kolowrotek ma jakas wartosc? I tak przy okazji... Po czym rozpoznac ze wedka jest wykonana z bambusa ? (2012/06/19 21:52)