Zaloguj się do konta

Sprzęt wędkarski Mikado - MIKADO Golden Bay Float

utworzono: 2010/03/24 19:04
wujakrzysiu

Witam koledzy ma do was pytanko ma może ktoś ten kijek? bo zastanawiam się czy go kupić jego cena to ok 40-50 zł
jeżeli nie ten to może zaproponujecie jakiś inny w podobnej cenie :)

Pozdrawiam
[2010-03-24 19:04]

Boberto

a jakim zestawem chcesz wedkowac? co nim lowic ? na jakiej wodzie ?
[2010-03-24 19:05]

wujakrzysiu

spławiczek na wodzie stojącej teraz łowie na starym kiju jeszcze po ojcu wytarty tak że nazwy nie widać :P kilka lat temu gdy zaczynałem przygodę z wędkarstwem taki sprzęt mi wystarczał później zbytnio z spławikiem się nie potrafiłem dogadać przeszedłem na gruncik i spining dopiero w ubiegłym sezonie pogodziłem się ze spławikiem no i w tym roku wypada coś dokupić a nie chce na to przeznaczać zbyt dużych funduszy bo chciał bym jeszcze troszeczkę innego sprzętu dokompletować
[2010-03-24 20:24]

Waldi Fish

Pytanie kolego Boberto jak najbardziej na miejscu. Bardzo często młodzi wędkarze pytają czy jakiś kij jest odpowiedni, nie pisząc do czego. Dany kij może być odpowiedni do konkretnej metody połowu, do konkretnego łowiska, do konkretnych gatunków ryb a do innych nie. Jeśli więc kolego chcesz uzyskać dobrą poradę, musisz napisać jakie ryby chcesz łowić, na jakim łowisku i jaką metodą.
[2010-03-24 20:48]

wujakrzysiu

Waldi Fish wydaje mi się że w poprzednim poście napisałem do czego chciał bym wykorzystywać ten kij i na jakiej wodzie jeżeli chodzi ci o konkretne łowisko to mogę wymienić ci 5 i każde będzie inne a i tak tą wędeczke chciał bym tam wykorzystać tak samo z rybkami chciał bym łapać np. leszczyki na górce, nie biorą przenoszę się na cieplejszą wodę po wygrzewające się wzdręgi i płoteczki to co już się kij nie będzie nadawał? to nie jest wyczynowe wędzisko za 2000 zł tylko prosty teleskopik do łapania na spławik białej ryby więc wydaje mi sie że twoja uwaga jest zbędna po za tym pytanie to kierowałem do osób które taki kij posiadają lub zastanawiały się nad jego kupnem a wybrali inny to chyba na tyle co do mojej uwagi pozdrawiam
[2010-03-24 21:58]

kuba777

no jest spoo dla zaawansowanego wedkarza naprawde wsztstim go polecam nie po zalujecie naprawde no serio tak.
[2010-03-24 22:06]