Używam dwóch feederów MIKADO, jeden służy mi już kilka ładnych lat (Mikado Matrix) i jak narazie ułamał się końcowy kawałeczek szczytówki,ale to z mojej winy podczas rzutu, a drugi kijek jest dopiero po pierwszym sezonie (Mikado Golden Bay) i spisuję się super. Kolowrotek miałem jeden i tak średnio byłem z niego zadowolony, nazwy już nie pamiętam,ale był to bardzo stary model.
(2010/02/08 19:56)Do Kamila,nigdy nie kupuję wędek przez internet żelazna rada trzeba potrzymać wędkę w dłoni wtedy wie się na czym człowiek stoi,pozdrawiam.
Robią świetne kije, ale mają problem z kołowrotkami.
Podejrzewam, że z lepszymi modelami łączy je tylko naklejka dołączana do wędek.(2010/02/10 15:17)
Nie wiem czy zauważyliście, że nawet wspomniana wyżej naklejka jest inna na modelach tańszych i droższych. Na tańszych logo jest jakby zdeformowane, często zrobione na folii holograficznej. Warto się zastanowić, kupując taki kij, czy aby na pewno mamy do czynienia ze sprzętem Mikado.
Podejrzewam, że z lepszymi modelami łączy je tylko naklejka dołączana do wędek.
Nie wiem czy zauważyliście, że nawet wspomniana wyżej naklejka jest inna na modelach tańszych i droższych. Na tańszych logo jest jakby zdeformowane, często zrobione na folii holograficznej. Warto się zastanowić, kupując taki kij, czy aby na pewno mamy do czynienia ze sprzętem Mikado.