Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
chodziło mi o to, że hamulec jest bardzo precyzyjny i przy zacięciu można fajnie się pobawić z rybką poprzez regulację pzdr
(2013/03/27 19:38)
(2013/03/27 20:55)chodziło mi o to, że hamulec jest bardzo precyzyjny i przy zacięciu można fajnie się pobawić z rybką poprzez regulację pzdr
Ok ! - ale taką funkcje mają chyba wszystkie dobre kołowrotki ?
ale nie "wszystkie dobre kołowrotki" mają takie same hamulce
a ja sie zawiodlem i to strasznie bo tez zamawialem w ciemno:/ mialem zaufanie do spro,ten niby carbon tythan prezentuje sie jak plastik pod stopa widac laczenie elementow,kreci ok,jest lekki jak na swoje gabaryty jak z bebechami to nie wiem bo jeszcze go nie rozkrecalem i mam nadzieje ze dlugo nie bede musial,ale najbardziej irytuje rozmiar,zamawialem przez neta rozmiar 30 czy 3000 jak kto woli,ale on wyglada jak 5000 jest 2x wiekszy od opery i od red arca o tym samym rozmiarze.wiec lepiej widziec co sie kupuje,jesli chodzi o wykonanie i precyzje to zdecydowanie red lub opera,bo maja full metal body.
No własnie tak sobie pomyslalem ze ten chwyt z tym carbon - titan (chinitan-sritan) to jakas sciema żeby koszty produkcji obnizyc.Nie powiem ładniutki młynek ale metal to metal.Nie zapominajmy ze juz to przerabialismy parenascie lat temu jak nas zarzucili "super grafitowymi' gównianymi kołowrotkami w których czasem potrafiły "przepuszczac "tryby...Niby czemu powrócono do metalowych obudów?Zwlaszcza w drozszych modelach sa one dostepne bo sa sztywne i poprostu solidne.Nie miałem go w rekach ale wolałbym sprawdzone rozwiazania.Tylko patrzec jak sie pojawia gdzies w necie "niezalezne" testy ze to niby nowy materiał na obudowy jest lzejszy i super wytrzymały.Przeciez trzeba przeforsowac nowy trend.Jakos mnie to nie przekonuje....