Mam zamiar sprawić sobie red arca w rozmiarze 10300 i ostatnio przeglądałem oferty sklepów internetowych. Ogólnie cena tego młynka w zależności od sklepu to około 360-380 zł. Ale na allegro można już kupić nawet poniżej 300. Trochę podejrzana jest ta duża różnica. Z jednej strony chętnie zaoszczędziłbym parę dych, z drugiej strony boję się, żeby nie władować się na jakąś minę. Pytanie: czy ktoś z Was korzystał z allegro i zakup w którym miejscu byście mi polecili?
(2013/12/21 08:48)http://andraex.home.pl/pl/c/Z-przednim-hamulcem/77/3/default/3
Mam to szczęście, że mieszkam niedaleko i miałem możliwość odbioru osobistego:-)
(2014/02/01 10:59)Witam.Chciałbym dowiedzieć się coś na temat tego kołowrotka mam zamiar łapać na niego głównie szczupaki.
sprzedawca w sklepie mówił że 10300 wielkością się nie różni, tylko pojemność szpuli w 10400 jest większa. Ja tego nie wiem bo nie widziałem tych dwóch kołowrotków razem.
sprzedawca w sklepie mówił że 10300 wielkością się nie różni, tylko pojemność szpuli w 10400 jest większa. Ja tego nie wiem bo nie widziałem tych dwóch kołowrotków razem.
Różni się jest troszkę większy
Błąd! Wcale 10300 nie różni się od 10400,prócz wielkości szpuli.
(2014/03/12 16:27)Jeśli Spro ma tą samą konstrukcje co Zauber to jest różnica nie tylko pojemności szpuli ale i szerokością rotora. szpula z modelu 3000 pasuje do modelu 4000 ale odwrotnie już nie.
Tak dokładnie jest jak piszesz.Wraz z wielkością szpuli idzie również wielkość rotora,także oba modele mają korpus ten sam i w środku bebechy też te same.