Spro Red Arc - sprężynka kabłąka
utworzono: 2014/08/30 14:02
Witam
ostatnio podczas smarowania kołowrotka zauważyłem ze sprężynka kabłąka jest pęknięta na 2 części +2 zwoje ułamały mi się w w rękach .
Kołowrotek Spro Red Arc 10400.
Skąd wziąć taką samą lub podobną ale pasującą sprężynkę ?
Serwis odpada.
[2014-08-30 14:02]
No ze sklepu .. u mnie w wędkarskim jest dość spory wybór sprężynek ..
[2014-08-30 14:47]
u mnie w 1 sklepie mają ale do kolowrotków z minionej epoki (skrętne) a ja potrzebuje taką jak w shimano "naciskową".
W sieci szukałem ale nigdzie nie widziałem tychże sprężyn.
[2014-08-30 15:13]
Poszukaj kontaktu do serwisu na Żelaznej w Warszawie ja tam kupiłem pokrętkę hamulca jak firmowy serwis mnie olał.Kołowrotki przyzwoite ale serwis....... [2014-08-30 19:55]
Znam SŁAWKA ZIELIŃSKIEGO z Żelaznej osobiście,konserwuje i naprawia mój sprzęt od kilku sezonów i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić jego usługi. Pan SŁAWEK pracował przez kilka lat w serwisie schimano ( w firmie normark) więc doświadczenie ma ogromne,konserwuje i naprawia kołowrotki,naprawia przelotki,pęknięte blanki, wklejki,uchwyty itp. posiadam dwie catany schimano, w których zrobił wklejki i jestem z nich bardzo zadowolony bo za niewielką kaskę mam super kije do jigowania,a z tego co się orientuję niema problemu z naprawianiem sprzętu z "wysokiej półki" typu daiwa,schimano,fenwick.Do tego bardzo przystępne ceny i dobry kontakt, istnieje możliwość wysłania sprzętu po wcześniejszej konsultacji telefonicznej.POLECAM ps. jak ktoś potrzebuje oto nr.532-510-800 [2015-08-21 23:45]