Spro passion 720 - allegro.pl

/ 10 odpowiedzi
Witam Wszystkich. Potrzebuje namiary na  osobę sprzedającą na allegro.pl kołowrotki Spro passion 720 + szpula w cenie 120zł (jeżeli mnie pamięć nie myli).  Oferty widziałem jakieś 2-3 mies temu.

Keyboard225

Jakieś 2 miesiące temu kupowałem dokładnie tą wielkość passiona + dodatkową szpulę razem za ok 120 zł na Allegro nazwa allegrowicza to 42sun4. Przesyłka listem priorytetowym doszła w 3 dni. (2012/08/07 18:33)

Keyboard225

Nie umiem edytować posta. To link do aukcji.
http://allegro.pl/spro-passion-720-fd-i2539118496.html (2012/08/07 18:36)

PPucek

Super. Dzieki wielkie za info. (2012/08/07 18:54)

szczawik1984

Kupujecie to????
A jaka macie kartę gwarancyjną? Wydaną przez firmę Expert czy jakąś inną?
Na stronie oficjalnego dystrybutora SPRO na rynek polski jest komunikat:

Szanowni Państwo !

Z  powodu  rozprowadzania na  terenie kraju  sprzętu  SPRO przez  podmioty nie  będące
oficjalnym    przedstawicielem  w/w  firmy,
a  także  z  powtarzającymi   się przypadkami  przysyłania  nam  do  naprawy  sprzętu
nie  posiadającego  oryginalnych kart  gwarancyjnych  informujemy, że  taki  sprzęt  będzie 
odsyłany  bez  dokonania  naprawy.
                 W  trosce  o  naszych  klientów – aby  zapewnić  ciągły dostęp  do oryginalnych 
części, także  po  okresie  gwarancyjnym -  dołączamy  do rozprowadzanych  przez nas  wędek  i 
kołowrotków   karty  gwarancyjne. Tylko  one  wraz  z   załączonym  dowodem  zakupu  są  podstawą 
do  bezpłatnej  naprawy  w  okresie  gwarancyjnym.  Wszelkie  kserowane, przerabiane  lub 
wystawiane  tzw. „karty  zastępcze”  nie  będą   przez nas  honorowane. Jednocześnie, ze  względu
na   ograniczony  dostęp  do  oryginalnych części  zamiennych  prosimy  o przysyłanie  do  naprawy
pogwarancyjnej  tylko  sprzętu  zakupionego  poprzez  nasz  kanał  dystrybucji.
              Priorytetem  firmy  jest  zadowolenie  naszych  klientów. Wobec powyższego,
dostarczenie do  naprawy  sprzętu  w  oryginalnym  opakowaniu  -  z  naszą  etykietą -
i/lub  kartą  z zakończonym  terminem  ochrony  gwarancyjnej  jest  dla  nas   informacją
iż  sprzęt  został  zakupiony   w  naszej  firmie  i  jest  impulsem  do  wykonania  zlecenia
 w  pierwszej  kolejności  w  oparciu  o najwyższe  normy.

z poważaniem

serwis  FPH  EXPERT

Ja osobiście bym się teraz nad tym zastanowił.
  (2012/08/07 20:22)

arto

Kupujecie to????
A jaka macie kartę gwarancyjną? Wydaną przez firmę Expert czy jakąś inną?
Na stronie oficjalnego dystrybutora SPRO na rynek polski jest komunikat:

Szanowni Państwo !

Z  powodu  rozprowadzania na  terenie kraju  sprzętu  SPRO przez  podmioty nie  będące
oficjalnym    przedstawicielem  w/w  firmy,
a  także  z  powtarzającymi   się przypadkami  przysyłania  nam  do  naprawy  sprzętu
nie  posiadającego  oryginalnych kart  gwarancyjnych  informujemy, że  taki  sprzęt  będzie 
odsyłany  bez  dokonania  naprawy.
                 W  trosce  o  naszych  klientów – aby  zapewnić  ciągły dostęp  do oryginalnych 
części, także  po  okresie  gwarancyjnym -  dołączamy  do rozprowadzanych  przez nas  wędek  i 
kołowrotków   karty  gwarancyjne. Tylko  one  wraz  z   załączonym  dowodem  zakupu  są  podstawą 
do  bezpłatnej  naprawy  w  okresie  gwarancyjnym.  Wszelkie  kserowane, przerabiane  lub 
wystawiane  tzw. „karty  zastępcze”  nie  będą   przez nas  honorowane. Jednocześnie, ze  względu
na   ograniczony  dostęp  do  oryginalnych części  zamiennych  prosimy  o przysyłanie  do  naprawy
pogwarancyjnej  tylko  sprzętu  zakupionego  poprzez  nasz  kanał  dystrybucji.
              Priorytetem  firmy  jest  zadowolenie  naszych  klientów. Wobec powyższego,
dostarczenie do  naprawy  sprzętu  w  oryginalnym  opakowaniu  -  z  naszą  etykietą -
i/lub  kartą  z zakończonym  terminem  ochrony  gwarancyjnej  jest  dla  nas   informacją
iż  sprzęt  został  zakupiony   w  naszej  firmie  i  jest  impulsem  do  wykonania  zlecenia
 w  pierwszej  kolejności  w  oparciu  o najwyższe  normy.

z poważaniem

serwis  FPH  EXPERT

Ja osobiście bym się teraz nad tym zastanowił.

witam spotkaliście się z sytuacją naprawy kołowrotka Spro zakupionego bez gwarancji firmy EXPERT (2013/11/26 22:29)

wuran

Firma FPH Expert nie ma prawa odmówić naprawy sprzętu jeśli powołamy się na niezgodność towaru z umową. Prawda jest, że gwarancja może narzucać dodatkowe warunki wyłączające odpowiedzialność producenta ale korzystanie z "niezgodności towaru z umową" zobowiązuje producenta do wymiany sprzętu na zgodny z umowa i nie ma znaczenia kanał dystrybucji. Trzeba mieć dowód zakupu i to jest podstawa no i produkt musi być oryginalny. Do tego zawsze możemy wysłać towar do sprzedawcy i to on musi realizować wystawiona przez siebie gwarancję. (2013/11/27 09:21)

arto

witam, kołowrotek będący na gwarancji wysłamy do sklepu w którym go kupiliśmy,sklep wysyła do serwisu.Co w sytuacji gdy kołowrotek jest po gwarancji i pochodzi z innego zródła dystrybucji niż EXPERT. Tak jak napisałeś EXPERT powinien odpłatnie serwisować Spro bezwzględu w jaki sposób dotarły do polski, oby były orginalne no i dowód zakupu ale mają to gdzieś.Sa sklepy wędkarskie w których sprzedaje się Spro nie pochodzące od EXPERT i mają 24 miesiące gwarancji ciekaw jestem jak z serwisowaniem ? (2013/11/27 20:37)

szymbor

rozmiar 720 jakim jest odpowiednikiem wielkości (chodzi czy to jest 1000, 2000,2500), bo przymierzam się do zakupu ale nie miałem z tymi młynkami do czynienia a interesuje mnie wielkość w przedziale 1000-2000 .... z góry dzięki za odpowiedź (2015/01/31 16:17)

ryukon1975

720

7 - ilość łożysk

20 = 2000

(2015/01/31 16:24)

szymbor

Dzieki za szybka odpowiedź :) (2015/01/31 16:37)

Sklep wedkuje.pl

Spro Red Arc Legend