Witam, nie będę ściemniał, że wszedłem tam przez przypadek - ponieważ sam to kiedyś zacząłem tworzyć. Coś co ma charakterystykę blogu i portalu sportowego w jednym... ( i nie tylko).
Prośba do administratora - nie kasuj proszę tego wpisu, dzięki promocji tego wpisu tutaj będziesz pomagał docelowo innym.
Na sportownik.pl zapraszamy osoby, które oficjalnie mają własne zdanie z każdej dziedziny sportu, czy to amatorskiego, czy też profesjonalnego. Promujemy szachy jak i formułę 1. Jeśli masz coś do powiedzenia i chcesz aby ujrzeli to inni, a interesujesz się nie tylko wędkarstwem to zapraszamy do dodawania wpisów ( u nas nazywamy to artykułami) czy też foto relacją a może fajnym filmikiem... Wszystko jest oceniane czy też komentowane... Jak już zapoznasz się z serwisem, to będziesz wiedział co mam na myśli.
Dlaczego warto u Nas coś napisać? Dlatego, że dzięki temu pośrednio wesprzesz fundację, która jest w trakcie zakładania / portal ulega transformacji.
Sportownik.pl to w przyszłości fundacja sportowa, która będzie wspierać sport wśród dzieci i młodzieży, promować będzie sporty niszowe, czy też zajmie się w miarę możliwości rehabilitacją osób , którzy w swoim ego są sportowcami, a przez jakieś zdarzenie losu nie mogą robić tego co kochają. Pracujemy aktualnie nad nowym ukłądem i grafiką z informatykami, za chwilę prawnicy zmienią Nas w fundację. U nas każdy może dobrowolnie się bez opłat także promować - ważne aby to był wpis związany ze sportem.