Ogłaszamy nowy konkurs dla społeczności grupy Robinson na wedkuje.pl. Aby wziąć udział w zabawie, wystarczy napisać pytanie. Podajemy wam gotową odpowiedź na którą Wy musicie zadać ciekawe i kreatywne pytanie. Odpowiedź brzmi - wędka Bolognese Robinson
Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
Nad małą rzeką gdzieś w środku lasu, był sobie wędkarz co nie miał czasu.Mała to rzeczka o mętnej wodzie, wędkarz lubował w niej łowić sposobem.Nie chciał mi zdradzić swej tajemnicy, lecz dał mi zagadkę też w tajemnicy.Niezwykła to wędka lekka jak piórko, grafit najwyższej jest tu jakości.Bardzo sprężysta o świetnej akcji, łowienie ryb nią to moc atrakcji.Małe i średnie to nie przesada nawet i z dużą będzie zabawa.Klasowe przelotki z pierścieniami SICa, od dziś szum przelotki to moja muzyka. Ciężar wyrzutu ma znakomity, osiem czy dwadzieścia? To nie robi różnicy.Nie trudno mi teraz znaleść odpowiedź, jest tylko jedna taka na świecie.Bolognese Robinson TX 5m od dziś obowiązuje w moim wyczynowym komplecie. (2014/09/11 15:13)
Może mam wygórowane potrzeby ale szukam wędki do metody bolońskiej, która jest wykonana na blankach o pogrubionej ściance a jej specyficzna konstrukcja zapewnia możliwość stosowania cięższych zestawów, o masie dochodzącej do 30g oraz ułatwi mi połów dużych ryb nawet przy silnym prądzie wody. Czy jest wędka która to spełni ? .... (2014/09/11 15:35)
Bolognese,Bolognese.. Możesz jeździć polonezem, Łowić szprotki na ochotki, a amury na ogóry, ale wędkę musisz mieć, do wygrania jaka jest ? (2014/09/11 17:00)
Jaka wędka jest jedną z najbardziej uznawanych wędek spławikowych? Która wędka jest tak lekka i ma odpowiedni cw ? Odpowiedź jest jedna wędka Bolognese Robinson (2014/09/11 19:50)
Przepływanka, przystawka to już żadne wyzwanie. Złapiesz każdą rybę z nurtu jak na zawołanie. Zarzuć, przytrzymaj, wpatrz się w toń. Najlepsza do tej metody - wędka Bolognese Robinson. (2014/09/11 20:58)