Nie wiem też o chodzi i osobi¶cie czego¶ takiego bym nie kupił.Za małe, niewygodne no i czasem może być przymusowe biegnięcie na kangura do wędki.(2013/09/12 21:30)
To dobry ¶piwór o ile nie trzeba szybko z niego wyj¶ć.
JK No jasne Janusz , że masz rację . Co tam taki Ernest się może znać na ¶piworach ?
Co wy wiecie o ¶piworach.
(2013/09/12 21:52)
Podgl±d zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
(2013/09/12 22:00)Co wy wiecie o ¶piworach.
¦PI - WORACH , no tak , masz rację...
O Niutek:))),tak,z takiego ¶piwora to ja wyskoczyć za prędko to bym się nie spieszył i za prędko wyj¶ć bym nie chciał hi hi,,a tam ,jak rybka dobrze weĽmie to ja tam bym jeszcze poczekał:))(2013/09/12 22:29)
Serio to na rybkach nie posiadam ¶piwora,jakiej tam marki by nie był,,mam koc i z podpink± kurtkę,,latem wystarcza mnie ino ognisko:))) Dokładnie , też tak mam :)
O Niutek:))),tak,z takiego ¶piwora to ja wyskoczyć za prędko to bym się nie spieszył i za prędko wyj¶ć bym nie chciał hi hi,,a tam ,jak rybka dobrze weĽmie to ja tam bym jeszcze poczekał:))Serio to na rybkach nie posiadam ¶piwora,jakiej tam marki by nie był,,mam koc i z podpink± kurtkę,,latem wystarcza mnie ino ognisko:)))
Dlatego ja zawsze idę na ryby, po południu. Nigdy nie rano, bo nie bior±;)) (2013/09/12 22:46)![]()
niutek40
Dobra, dobra!:) Jędtula ognisko, kurtka, fajna sprawa, ale i latem miło się przy innym ciepełku ogrzać. Szczególnie jak rybki nie bior±;) (2013/09/12 22:54)O Niutek:))),tak,z takiego ¶piwora to ja wyskoczyć za prędko to bym się nie spieszył i za prędko wyj¶ć bym nie chciał hi hi,,a tam ,jak rybka dobrze weĽmie to ja tam bym jeszcze poczekał:))
Serio to na rybkach nie posiadam ¶piwora,jakiej tam marki by nie był,,mam koc i z podpink± kurtkę,,latem wystarcza mnie ino ognisko:))) Dokładnie , też tak mam :)