¦piwór Aleutian 2s long

/ 21 odpowiedzi / 3 zdjęć

• konto usunięte

Gwarantuję , że ten zarówno na chłodniejsze jak i zimne nocki jest w zupełno¶ci wystarczaj±cy - aleutian 2s long ! - a te wypisywane m±dro¶ci w każdym dosłownie temacie przez ' fachowców od wszystkiego "jest  zwykłym biciem piany ! - oczywi¶cie z całym szacunkiem dla kol. wiedz±cych wszystko lepiej ! :)
JKarp

Nie wiem też o chodzi i osobi¶cie czego¶ takiego bym nie kupił.Za małe, niewygodne no i czasem może być przymusowe biegnięcie na kangura do wędki.
To dobry ¶piwór o ile nie trzeba szybko z niego wyj¶ć.
JK (2013/09/11 16:51)

harry95mix

Jak Janusz twierdzę że ¶piwór musi być wygodny funkcjonalny i żeby można było z niego szybko wyj¶ć tak jak ten np.

Traper Comfort 

(2013/09/11 19:38)

JKarp

(2013/09/11 20:14)

arti1151

Nie można się nie zgodzić z przedmówcami, dobry ¶piwór to taki z, którego można się szybko wydostać.  (2013/09/11 20:19)

Jędrula

Nie wiem też o chodzi i osobi¶cie czego¶ takiego bym nie kupił.Za małe, niewygodne no i czasem może być przymusowe biegnięcie na kangura do wędki.
To dobry ¶piwór o ile nie trzeba szybko z niego wyj¶ć.
JK    No jasne Janusz , że masz rację . Co tam taki Ernest się może znać na ¶piworach ?  
(2013/09/12 21:30)

Jędrula

Co wy wiecie o ¶piworach.

¦PI - WORACH , no tak , masz rację...

(2013/09/12 22:00)

niutek40

A ja polecam taki ¶piwór:)
  (2013/09/12 22:06)

ryukon1975

Może i ¶pi-wór ale jak się obudzi to bierze zabawki i idzie na ryby. :) (2013/09/12 22:15)

Podgl±d zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

ryukon1975

Może i ¶pi-wór ale jak się obudzi to bierze zabawki i idzie na ryby. :) (2013/09/12 22:15)

Podgl±d zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

Kowal73

O Niutek:))),tak,z takiego ¶piwora to ja wyskoczyć za prędko to bym się nie spieszył i za prędko wyj¶ć bym nie chciał hi hi,,a tam ,jak rybka dobrze weĽmie to ja tam bym jeszcze poczekał:))
Serio to na rybkach nie posiadam ¶piwora,jakiej tam marki by nie był,,mam koc i z podpink± kurtkę,,latem wystarcza mnie ino ognisko:))) (2013/09/12 22:25)

Jędrula

O Niutek:))),tak,z takiego ¶piwora to ja wyskoczyć za prędko to bym się nie spieszył i za prędko wyj¶ć bym nie chciał hi hi,,a tam ,jak rybka dobrze weĽmie to ja tam bym jeszcze poczekał:))
Serio to na rybkach nie posiadam ¶piwora,jakiej tam marki by nie był,,mam koc i z podpink± kurtkę,,latem wystarcza mnie ino ognisko:)))    Dokładnie , też tak mam :)
(2013/09/12 22:29)

niutek40

Serio to na rybkach nie posiadam ¶piwora,jakiej tam marki by nie był,,mam koc i z podpink± kurtkę,,latem wystarcza mnie ino ognisko:)))

Dlatego ja zawsze idę na ryby, po południu. Nigdy nie rano, bo nie bior±;)) (2013/09/12 22:46)

niutek40

Serio to na rybkach nie posiadam ¶piwora,jakiej tam marki by nie był,,mam koc i z podpink± kurtkę,,latem wystarcza mnie ino ognisko:)))    Dokładnie , też tak mam :)

Dobra, dobra!:) Jędtula ognisko, kurtka, fajna sprawa, ale i latem miło się przy innym ciepełku ogrzać. Szczególnie jak rybki nie bior±;)    (2013/09/12 22:54)