SG MPP około 210 zł. z wysyłką, naprawdę fajny kijaszek.Witaj ok mozesz podac jakis odnosnik ?
SG MPP około 210 zł. z wysyłką, naprawdę fajny kijaszek.Witaj ok mozesz podac jakis odnosnik ?
Dokładnie tak i tak też jest napisane ;-)SG MPP około 210 zł. z wysyłką, naprawdę fajny kijaszek.Witaj ok mozesz podac jakis odnosnik ?
Nie jestem pewny ale Sławkowi chyba chodziło o:
http://allegro.pl/wedka-savage-gear-mpp-soft-lure-274cm-10-30g-i6697080713.html
Cześć, zamierzam kupic wędkę spiningowa na szczupaka, nie będę łowił na duże gumy czy tez ciężkie woblery ponieważ w mnie w okolicy ciężko z dużym szczupakiem. Okazy powyżej 70-80cm to rzadkość. Wędką musi się dobrze rzucać główkami 1-3g ponieważ często łowię okonie. Budżet jaki mogę przeznaczyć na wędkę to 200-250zl. Z góry dzięki za pomoc.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Witam serdecznie użytkowników.
Jestem totalnym laikiem dlatego proszę o pomoc. Chciałabym kupić tacie na 50 urodziny wędkę. Tato wspominał, że chciałby wędke na szczupaki- spinnig.
Tato jest amatorem, lubi od czasu do czasu pójść na ryby, w naszej okolicy jest zbiornik rybny (sztuczny, stojący lecz bardzo rozległy- nie wiem czy to ma znaczenie).
Kwotę jaką chcę przeznaczyć to do 500 zł. Jak zaczełam szukać to nie sądziłam, że jest tyle rodzajów więc totalnie to jest dla mnie czarna magia. Zatem jaka będzie najlepsza? Będę ogromnie wdzięczna za pomoc i odpowiedzi :)