Askan
Na jedynce skończyły się dobre czasy.Kormorany wytłukły każdego KROCZKA wpuszczonego przez ostatnie lata. To nie są takie zimy jak powinny być,już kilka lat nie zamarzają wszystkie Pogorie i te czarne ptaszyska żerują na okrągło.Na pogorii I w Rybaczówce łódki w nie najlepszym stanie ale ja mam swoją.Nie spininguję za często jak kiedyś gdyż nie ma za czym,raz w tygodniu tego roku poświęcałem czas.Nie ma po co.Na trójce pływam łódką z kolegami,nie nadzwyczajnie,czasami coś ciekawego się uwiesi ale sporadycznie.Nie ma już tyle okonia,sandacza trzeba cierpliwie wydłubać a szczupaka najlepiej z trolingu bo szkoda czasu na tradycyjne biczowanie.Czwórka już dostępna z łodzi ale jedyne dogodne wodowanie od strony Piekła jest w złym stanie(płyty podmyte)ale wydz.sportu URZ.Miejskiego ma się tym zająć.Cała czwórka to piękne miejsce do błyskowania,spady i górki,stare żle wycięte laski i mnóstwo zaczepów.ALE RYBA jest,większej kormoran nie dopadnie.Z brzegu dostępne są miejsca wszędzie od strony zabudowań,wyznaczone jest Tarlisko na płyciznach,Podbagienko aż do Piekła,cały brzeg.Ale z łodzi między wyspami _SUPER.Mamy już z kolegą drugą łódeczkę na wózku,dwa akumulatory i z nią będziemy jeżdzić na czwórkę.Okoniki z zimy.Pozdro (2016/02/17 08:48)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.