Zaloguj się do konta

Spinning do 150 2,3 częściowy czy teleskop?

utworzono: 2012/07/28 08:22

Witam wszystkich forumowiczów.Niedługo kupuję sobie kijek spinningowy, i mam kilka pytań:
-2 częściowy?, 3?, czy teleskop?-Jaka długość?-CW?
Wędka będzie mi służyć głównie do łowienia okoni i szczupaczków, (sporadycznie) nie spodziewam się ryby powyżej 2 kg.Będę łowił z brzegu, na stawie, jeziorze, czasem Wiśle.Przynęty jakich będę używał to jakieś małe twisterki 3,5 cm na główkach 4 g i czasem rippery... jesienią będę testował Soft 4Play.. Wędka powinna być w miarę czuła (żebym zobaczył skubanie okonia).
Nie liczę na to że od razu posypią się linki do wędek, tylko proszę was o odpowiedź na moje 3 pytania. [2012-07-28 08:22]

89krzysztof

DwuczęściowaDługość 2.7  Cw do 20g 
Dasz radę.  [2012-07-28 09:49]

a z google.pl umie korzystać?  [2012-07-28 10:38]

boguch1999

2częściowa2,7m5-25g [2012-07-28 10:55]

[2012-07-28 11:00]

a z google.pl umie korzystać? 

Umie, umie... ale po co mam szukać na google, skoro na forum odpowie mi zawsze jakiś doświadczony wędkarz. [2012-07-28 11:04]

Umie, umie... ale po co mam szukać na google, skoro na forum odpowie mi zawsze jakiś doświadczony wędkarz.

bo nie szanujesz naszej pracy. Na forum wedkuje.pl takie pytanie pojawia się b. często i używając google :1. szanujesz nas, naszą pracę, nasz czas2. otrzymujesz odpowiedź w parę sekund ( po co czekać jak ktoś odpowie, skoro już to pytanie było wiele osób się udzieliło)3. wypowiadali się już doświadczeni wędkarze, i pytanie ich już wq...rza bo ile razy można na to samo odpowiadać. 150 zł to najpopularniejsza kwota.Nie szukając pokazujesz ze masz nas gdzieś i tyle, dlatego nie ciągnijmy już tego oftopa tylko użyj wyszukiwarki i będziesz Pan zadowolony jak to mawiali starożytni Rosjanie :D [2012-07-28 11:10]

cargool89

popatrz sobie na kijek
Daiwa sweepfire
CZesto polecany z tego przedzialu cenowego
[2012-07-28 11:15]

Umie, umie... ale po co mam szukać na google, skoro na forum odpowie mi zawsze jakiś doświadczony wędkarz.

bo nie szanujesz naszej pracy. Na forum wedkuje.pl takie pytanie pojawia się b. często i używając google :1. szanujesz nas, naszą pracę, nasz czas2. otrzymujesz odpowiedź w parę sekund ( po co czekać jak ktoś odpowie, skoro już to pytanie było wiele osób się udzieliło)3. wypowiadali się już doświadczeni wędkarze, i pytanie ich już wq...rza bo ile razy można na to samo odpowiadać. 150 zł to najpopularniejsza kwota.Nie szukając pokazujesz ze masz nas gdzieś i tyle, dlatego nie ciągnijmy już tego oftopa tylko użyj wyszukiwarki i będziesz Pan zadowolony jak to mawiali starożytni Rosjanie :D

Zgasiłeś mnie. [2012-07-29 00:27]