Witajcie. Piszę do Was z prośbą o pomoc przy wyborze pontonu. Wraz z chłopakiem mamy zamiar jechać nad jezioro na ryby, a chcielibyśmy przed podróżą zakupić jakiś niedrogi, ale solidny ponton. Bardzo proszę o pomoc!
Szybki nie drogi zakup - to ponton dla dzieci. Kupuje sie ponton konkretnie w slowiu jego znaczenia lub zabawkę. Wpisz w Google Ponton na ryby i wszystko wiadomo. Ja osobiście zakupiłem ponton z firmy ( Aviks ). Jest na portalu wedkuje. pl (2016/04/22 12:21)
Z pontonow jedyny solidny tani to czajka ale koniecznie z twarda podloga i nie zapomnij o rejestracji pontonu. Uzywam takowego i jest OK jakby nie to ze bele jaka lodka jest 100 razy lepsza. (2016/04/22 12:29)
Ja osobiście korzystam z pontonu aquastar. Bardzo solidnie wykonany. Razem z bratem wybieram się często na ryby i ponton sprawdza się w każdych warunkach (2016/04/23 18:37)
Ja osobiście korzystam z pontonu aquastar. Bardzo solidnie wykonany. Razem z bratem wybieram się często na ryby i ponton sprawdza się w każdych warunkach
No dobrze a mógłbyś podać jakieś konkrety? Cene, gdzie kupiłeś itd. (2016/04/23 19:44)
No dobrze a mógłbyś podać jakieś konkrety? Cene, gdzie kupiłeś itd.
Wpisz OLX , PONTONY , a wybór jest zuży , nowe , używane , droższe i tńsze , można kupić dość tanio mało używane a solidnej marki , wystarczy poświęcić trochę czasu i poszukać (2016/04/24 07:29)