Siedzę całymi dniami przed tym kompem,bo jeszcze nie pora na wyjazd,i się zastanawiam czytając różne posty co się dzieje na Śląsku.Czy tutaj oprócz Ryśka 38 nikt nie łowi?.Mamy tyle wód a nikt o nich nie pisze,czy to wszystko tajemnica?
jestem ze śląska a mianowicie z pszowa powiat wodzislawski są tu fajne wody inawet dosćrybne niewiem czy wiesz gdzie to jest jakbys coś wiecej hcial wiedziec otym rejonie to daj znać to ci opiszę pozdro klepa (2009/03/04 22:16)
ja jestem ze śląska, adokładnie z Raciborza. I w raciborzu jak i okolicy jest mnóstwo łowisk. Jak zrobi sie pogoda,to zrobie foty łowisk i wrzuce je tu na mapke. Jest także rzeka Odra i kanał Ulga. (2009/03/04 22:23)
witam cie KLEPA683 moze sie spotkamy jak co zawsze mozemy sie zgadac tutaj na wedkuje .pl bylem dzisiaj ogladac wode ale wszystko procz odry jeszcze pozamarzane, ale powoli sie to roztapia.pozdrawiam (2009/03/04 22:48)
to skąd ty stary wygo jesteś chetnie cię poznam po tekstah jakie walisz to spoko z ciebie gość a co do bukowa to czekam na informacje z terenu nara klepa (2009/03/05 11:54)
Ach ten Buków... Chociaż daleko od miejsca mojego stałego zameldowania to jednak spędziłem tam niezapomniane chwile. Już od kilku lat w jest na stałe w moim "repertuarze". Dla "niewiernych" polecam fotki na mojej galerii. (2009/03/05 12:54)
"Nie ma problema" jak by powiedział Ferdek K. Prawie na sto procent będę tam w okresie wakacyjnym, więc nic nie stoi na przeszkodzie abyśmy się spotkali nad wodą (może już się spotkaliśmy a o tym nawet nie wiemy). Ładnie powiedziane: "niezbadane są ścieżki wędkarza". (2009/03/05 13:13)
Panowie w mordę jeża,a może coś dokładniej opisać. Jakieś zdjęcia.Na przykład Odrę w pobliżu ujścia Rudy do niej. Byłem tam kiedyś,ale bez wędki,podobało mi się.Za kilka dni opiszę Pogorię starą,a może i wszystkie.Narazie nie bardzo mam czas. (2009/03/05 14:07)