Skrócony bat - posty

/ 14 odpowiedzi

Mam problem, znajomy powiedział mi niedawno, że uzytkownik i nicku skarbnik na super posty na forum wędkarskiem ale nie powiedział mi na jakim. Jego posty są związane z zestawem skróconym i batem. Moje pytanie jest czy widzieliscie jego posty na forach wędkarskich prosze o linki. Z góry dziękuje

bluehornet

Nie Gniewaj się przyjacielu , ale napisz czysto fonetycznie , o co Ci chodzi  - bo z obecnej treści trudno wywnioskować sens pytania . Połamania kija , (2010/11/14 17:10)

Matisonek

chce znalesc uzytkownika o nicku skarbnik(na forach wędkarskich) prosze o pomoc (2010/11/14 17:13)

bluehornet

Przetrzepałem witrynę Porady - Wędkarstwo Spławikowe i na portalu wędkuję .pl nie ma osoby o nicku skarbnik -  wejdź na podaną witrynę i poszukaj postu pekińczyka pt. " Zbrojenie zestawu skróconego oraz wybór stanowiska " ( wpis z 2009 - 03 - 10 )   - " Wysoka skuteczność zestawów skróconych " ( wpis z 2009 - 03 - 05 , autor jw. ) , oraz postu " Bat - przekonałem się " ( wpis z 2010 - 01 - 06 ) - autor ukleja142 - bardzo dobre artykuły z poradami nie tylko dla początkujących . Powodzenia . (2010/11/14 18:27)

J

Wejdź na forum WCWI tam znajdziesz w zakładce spławik wyczynowo moje posty pod nickiem "skarbnik" a także na forum haczyk w dziale wyczyn. Życzę sukcesów (2010/11/15 14:40)

Matisonek

byłbym ci bardzo wdzięczny jakbys mi wysłał liki do twoich postów :P (2010/11/19 21:25)

Matisonek

a na haczyku jestes jako Jarosław bo na WCWI wszystko znalazłem ;p (2010/11/19 21:36)

J

Dobrze kombinujesz (2010/11/19 22:55)

Matisonek

Mam do ciebie pytanko ;p Jestem juniorem i startuje w zawodach a moje pytanie brzmi jak przekarmic małe płotki i żeby w łowisku zostały tylko te większe którymi mozna zrobic spory wynik jest tam duza ilosc płoci ale takze zdarza się leszczyk ale najbardziej chodzi mi o te płotki bo na leszczyka niema się co nastawiać. Z góry dziękuje :) (2010/11/20 13:01)

J

Mam do ciebie pytanko.......

Tak nie kombinuj aby przekarmić drobnice, bo możesz przegrać jak wszystkie się najedzą i odejdą. Lepiej spróbuj przejść na zanętę leszczową Marcela w którą wchodzą większe płocie, albo Gros Gardons Sensasa. Jak chcesz większe ryby to musisz dać grubiej mieloną zanetę albo odpowiednie dodatki. Lepiej nastawić się na drobnicę w Twoim wieku a liczyć na bonusy niż czekać tylko na duże ryby, to jeszcze przed Tobą. Nie ma innego wyjscia jak treningi. Na telefon jak nie zna się wody nie ustawi się zanęty. Tym bardziej, że inna jest na wiosnę, inna na lato a jeszcze inna na jesień, nie mówiąc o rozpoznaniu wody. (2010/11/20 14:54)

Matisonek

dziękuje za rade :D (2010/11/21 13:52)

Matisonek

Po przeczytaniu twoich artykułów zastanowia mnie co strzeba dostosowac do pory roku (temperatyry wody) z tego co juz zdążyłe się dowiedziec gdy woda jest zimna to ryba żeruje ostrozniej niz w cieplej wodzie. (2010/11/21 19:37)

J

Im zimniejsza woda to mniej zanęty i mniej aromatów. Aromaty bardziej śmierdzące a nie owocowe i na haczyk mięsko. Zestawy delikatniejsze, bo woda bardziej czysta. (2010/11/21 21:00)

Matisonek

Jeste wielki i wierze z tą wiedzą którą zdobyłem po przeczytaniu wszystkich artykułów będe zdobywał "pudła" DZIĘKUJE (2010/11/21 21:06)