Sklepy wędkarskie Warszawa

/ 57 odpowiedzi
jacenty75

Dom Wędkarza to chyba jakaś "scheda" po Bass-ie (przynajmniej personel). Byłem tam w zeszłe wakacje i ani ceny ani asortyment mnie nie powalił - poza tym strasznie nie trawiłem Bass-a (tego późniejszego) więc na sam widok obsługi się zniechęciłem (ale może to tylko moje indywidualne uprzedzenie).Wspominany wcześniej Fishclub na Łukowskiej - o.k., Wybrzeże Gdyńskie - o.k. no i Sklep u Zbyszka na Obozowej róg Deotymy to klasyka wędkarstwa - bezcenna i praktyczna porada i Klimat! (Jednak bardziej w kierunku spinningu, trollingu, Bałtyk, Skandynawia i podlodowe)Sam właściciel jest gdzieś umieszczony na tym forum na filmiku jak z wnuczką suma z Zegrza holuje. (2013/02/14 07:35)

tstaros

Jacku,

obecnie ceny - przynajmniej niektóre - mają naprawdę o.k. W grudniu zakupiłem kijaszek Dragona, w necie średnio ok.220 zł, u nich z 15% rabatem zapłaciłem 180. Ten sklep mi o tyle pasuje, że często tamtędy przejeżdżam w drodze do/z pracy, no i wiadomo, czasem się wpadnie ;-)

Jedyny minus, że kolesie trochę naciągają na sprzęt z wyższej półki. Powiesz, że masz np.200 zł do przeznaczenia to proponuję Ci sprzęt za 300. Na szczęście nie są nachalni tak więc ujdzie w tłumie.

(2013/02/14 08:33)

jacenty75

Też mam po drodze ale tak jak napisałem wcześniej zraziłem się do obsługi w Bass-ie (jak już się przeprowadzili) jechałem z Góry na drugi koniec W-wy po konkretną upatrzoną wędkę morską która widniała jako dostępna na ich stronie a na miejscu okazało się, że ........... i ani przepraszam ani pocałuj mnie w tyłek a to co mi "z łachy" zaproponowali to tak jak pisałeś na inny portfel. Może to poza tematem ale ja ostatnimi czasy jak mam coś kupić (nie licząc codziennych drobiazgów) to idę do sklepu w G.K. mówię co chcę i zawsze się dogadamy - cenowo też jestem zadowolony.  (2013/02/14 10:00)

JKarp

CześćJacek do Wojtka?JK (2013/02/14 12:36)

jacenty75

CześćJacek do Wojtka?JK
.... i Krzyśka chyba o tym samym myślimy? Na prawdę idzie się z nimi dogadać. (2013/02/14 12:47)

przemo1980

Piszecie że robiliście tam zakupy w zeszłe wakacje , to ja już nie wiem o co chodzi, czy o ten sklep. Bo gdzieś słyszałem i przez moment widziałem jakąś informacje że to niby od niedawna otwarty sklep. Nie wiem , może ja coś pokręciłem. (2013/02/15 16:34)

jarcyk18

Dobry jest nowy sklep prz św.wincentego 25. ,,GARBUS,, (2013/02/15 17:28)

mirek142

"Esox" Tak jak kolega Diablo , bardzo wesoła i miła obsługa klienta i nawet potrafią doradzić " tego nie bierz bo to chłam" Naprawdę polecam. (2013/02/15 19:42)

jacenty75

Piszecie że robiliście tam zakupy w zeszłe wakacje , to ja już nie wiem o co chodzi, czy o ten sklep. Bo gdzieś słyszałem i przez moment widziałem jakąś informacje że to niby od niedawna otwarty sklep. Nie wiem , może ja coś pokręciłem.

Jeżeli chodzi o "Dom Wędkarza" to w wakacje 2012 był już otwarty - początkował ale już funkcjonował. (2013/02/18 08:32)

przemo1980

Polecam sklep Fishclub na Łukowskiej. Dużo rzeczy i ceny spoko ;).

Byłem w tym sklepie w tamtym roku mniej więcej o tej samej porze i byłem bardziej zadowolony jak teraz, a byłem dzisiaj. Chciałem kupić żyłkę do pickera i pod spławik i wielkiego wyboru nie było. Miałem w planach jeszcze jakieś pierdoły pod feederki typu koszyczki i takie tam rózności, ale jakoś tak mizernie było, a i z zanętami nie specjalnie. (2013/02/27 23:10)

JakubUrsynow

"Esox" Tak jak kolega Diablo , bardzo wesoła i miła obsługa klienta i nawet potrafią doradzić " tego nie bierz bo to chłam" Naprawdę polecam.

Zgadzam się. Nie ma chyba lepszego sklepu wędkarskiego (z tych większych). Fachowa i nienachalna obsługa, dobrze zaopatrzony.
Bass'a nie trawię. Jest tam jeden, dwóch sprzedawców którzy są w porządku ale niektórzy są nieznośni, przemądrzali i nachalni.
Fishclub na Łukowskiej odwiedziłem ze dwa razy ale jest ok.

Z małych to fajny sklep odkryłem na Domaniewskiej no i oczywiście "U Wojtka" na Żelaznej jest super. (2013/02/28 09:51)

u?ytkownik139630

Z małych sklepików ze sporymi możliwościami negocjacji polecam sklepik RAPA naprzeciwko BP na Modlińskiej tuż za kanałem Żerańskim. Facet zna się na rzeczy nie wciska zielonym byle czego. (2013/02/28 13:15)

piotr-strzalkow

"Esox" Tak jak kolega Diablo , bardzo wesoła i miła obsługa klienta i nawet potrafią doradzić " tego nie bierz bo to chłam" Naprawdę polecam.

Fajną inicjatywą były podlodowe zawody organizowane przez ESOXa w Zielonce na Gliniankach z okazji WOŚP.
Niestety nie mogłem uczestniczyć, ale brawo dla zespołu ESOX'a za pomysł. Często bywam i potwierdzam odczucia poprzedników. (2013/02/28 13:34)

Frisk

Witam, odwiedziłem ten przbytek, wywołał u mnie uczucie klaustrofobii - cienka chuda kiszka, w której czułem się jak intruz. Pan zza lady ( pewno nauczony doświadczeniem z wizyt sąsiadów specyficznej natury ... patrzy każdemu na ręce ). Choć mieszkam blisko to polecam tego miejsca. (2013/03/01 11:38)

Frisk

Mój wpis dotyczyłsklepu garbus.

ps, sądziłem, że jak wybiorę opcję "odpowiedz", to mój komentarz zostanie podpięty dotej wypowiedzi, no cóż, całe życie się uczymy ...

(2013/03/01 11:40)

grzesiu92

Hehe, lewy brzeg :PP Ja wczoraj bylem w przelotce. Mila fachowa obsługa, Pan wyjasnia wszytskie wady i zalety sprzetu, nie wciaska kitu ;) Dobre rabaty, asortyment, jesli czegos nei ma a potrzeba, mozna szybko zamowic ( na drugi dzien zazwyczaj). Dobry dojazd od metra wilanowska. Polecam! (2013/03/01 11:58)

jacenty75

Mój wpis dotyczyłsklepu garbus.

ps, sądziłem, że jak wybiorę opcję "odpowiedz", to mój komentarz zostanie podpięty dotej wypowiedzi, no cóż, całe życie się uczymy ...

Jak chcesz, żeby Twój komentarz dotyczył danej wypowiedzi - kliknij CYTUJ. (2013/03/01 12:46)

tstaros

Też mam po drodze ale tak jak napisałem wcześniej zraziłem się do obsługi w Bass-ie (jak już się przeprowadzili) jechałem z Góry na drugi koniec W-wy po konkretną upatrzoną wędkę morską która widniała jako dostępna na ich stronie a na miejscu okazało się, że ........... i ani przepraszam ani pocałuj mnie w tyłek a to co mi "z łachy" zaproponowali to tak jak pisałeś na inny portfel. Może to poza tematem ale ja ostatnimi czasy jak mam coś kupić (nie licząc codziennych drobiazgów) to idę do sklepu w G.K. mówię co chcę i zawsze się dogadamy - cenowo też jestem zadowolony. 

W sklepie w G.K to kupuję tylko białe robaki i pinki ;-) Ceny sprzętu to są z kosmosu. Ale idzie się potargować, w zeszłym roku za wędkę stargowałem ponad 1/4 ceny i dopiero wtedy była na średnim rynkowym poziomie

(2013/03/01 18:07)

spines21

filip-dlugowski

Witam
Jak w temacie jaki polecacie salon wędkarski (sklep) w Warszawie najlepiej by było żeby był blisko stacji Kolejowej Warszawa Śródmieście
I najlepiej niskie ceny żeby były i duży asortyment
Z góry dzięki:) (2013/08/19 18:25)

jarcyk18

Fajny i ciekawy sklep znajduje sie na targówku na ul. św. wincentego. Miła obsługa,możesz pytać o co chcesz. chłopaki podzielą się swoim doświadczeniem.ceny spoko. (2013/08/20 10:43)

u?ytkownik167078

czy ktoś robił zakupy w sklepie wędkarskim który znajduje się w połowie drogi z Warszawy do Nieporętu  po prawej stronie przed ul. Kobiałka ? (2014/02/03 20:05)

u?ytkownik16322

Rapa na Modlińskiej robię tam zakupy od paru lat. Lokalizacja dobra - sprzedawcy wędkarze i wszystko w temacie.
Julian (2014/02/03 21:01)

u?ytkownik167078

tak. lokalizacja ok. ale jakość tego co sprzedają -mam inne zdanie (2014/02/04 07:56)