Sklep wędkarski przy Rydzowej w Łodzi
utworzono: 2010/08/19 22:50
Który sklep polecacie w Łodzi,do tej pory kupowałem przy Rydzowej.Facet miły gaduła kobita niech lepiej zmieni pracę,odstrasza zachowaniem.Ceny z księżyca.Więcej tam nie zajrzę A może się mylę?
[2010-08-19 22:50]
podjedz sobię do wędkarskiego raju okolice dworca kaliskiego na włokniarzy(jana pawła)po prawej w stronę castoramy,wszystko mozna obejrzeć i dotknąc a obsługa to fachowi wędkarze zobacz też sklep na nawrot dawno tam nie byłem ale ponoć facet ma konkurencyjne ceny.pozdro [2010-08-20 06:50]
Domin 77 słyszałem o Nawrot same pozytywy Faceci są ponoć klasa na Jana Pawła ziemia ugina się od towaru lecz ceny.......
[2010-08-20 14:59]
Witam,
kolego,robiłem zakupy zarówno na ul.Nawrot jak i w Wędkarskim Raju i powiem tak,obsługa kompetentna,towaru sporo,lecz ceny pozostawiają wiele do życzenia.Osobiście najczęściej zakupy robię w sklepie "Okonek" na ul.Andrzeja Struga.Ceny mają chyba najniższe w Łodzi,ale towar najczęściej na zamówienie.Na stronie http://www.okonek.com.pl możesz zobaczyć asortyment i trzeba do nich zadzwonić i zapytać o dostępność towaru,który nas interesuje.Osobiście polecam.
Pozdrawiam
[2010-08-20 19:50]
Dzięki wszystkim za rady,znaczą one jednoznacznie,że Rydzowej powinienem powiedzieć bay bay
[2010-08-20 21:55]
no niestety ceny na j.pawła mają kosmiczne ale czasem zmuszony jestem tam coś kupić z braku czasu [2010-08-20 23:05]
Ja polecam sklep na jana pawła tanio nie jest ale naprawde profesionalnie znaja sie,jest jeszcze sklep żbik lub w czwartki giełda wedkarska tu sa wszyscy nie tylko z Łodzi
[2010-08-22 09:23]
kolego w lodzi w sklepach masz wszedzie ceny kosmiczne jak na wieksze zakupy to polecam sklep za ozorkowem w sierpowie na glownej trasie po lewej stronie trudno tam nie trafic kupisz tam wszystko i o wiele taniej [2010-08-22 09:55]
Polecam sklep przy u;icy Jana Pawła Włókniarzy. Bardzo miła obsługa i towaru do koloru do wyboru
[2010-08-24 07:08]
Słyszałem wiele pozytywów o sklepie w Zgierzu na Kuraku
Tego sklepu już tam nie ma jest przeniesiony,koło McMacdonald'sa (na ryneczku) widoczny z ulicy,w miarę zaopatrzony.Ceny zmienne.
[2010-09-08 10:33]
Ja z pewnością polecę Ci tą rydzową. Nie spotkałem się z niesympatyczną obsługą. Może akurat raz Ci się tak trafiło. Zaopatrzenie praktycznie full, ceny troszkę wysokie ale porównywalne z resztą Łodzi. [2010-09-08 15:27]
Mikeyy Pełna zgoda z Tobą lecz opinia o sposobie obsługi przez tą Panią jest opinią wielu kolegów,którzy zrezygnowali właśnie dla tego z zakupów w nim.Nikt bowiem swoim zachowaniem nie robi nikomu łaski Pozdrawiam
[2010-09-08 15:56]
witam a w którym miejscu na rydzowej jest ten sklep,jeszcze tam nie byłem a mialbym dośc blisko [2010-09-09 14:56]
Na Ryneczku w szkole muzycznej wejście ze szczytu budynku czynny od 9 do 18
[2010-09-09 15:01]
będę przejazdem to wdepnę zobaczyc jak mnie przywita niemile babsko to juz nie wrócę
[2010-09-09 15:11]Pan Janek jest naprawdę miłym człowiekiem, jego żona też nigdy jakoś niemiło mnie nie potraktowała, więc ja będe ich bronił, bo to jest jeden z lepszych sklepów w łodzi. P. Janek zna się na wszystkim ;) [2010-09-24 18:25]
Sklep na Nawrot : na pewno nigdy więcej tam nie pójdę . Obsługa w sklepie arogancka . Na każde zadawane pytania reagująca ironicznym uśmieszkiem świadczącym o pogardzie w stosunku do kupującego . Ceny kosmicznie wysokie . Dwaj panowie obsługujący dnia 22.04.2013 około godziny 13 zamiast zachęcić lub doradzić fachowo naszej "koleżance po kiju" obdarzyli ją mnóstwem krytycznych uwag i narazili ją na pośmiewisko innych kupujących .
[2013-04-22 17:01]
witam,
ja kupuję w sklepie na Jana Pawła koło Kaliskiego przemiła obsługa. Ceny takie w miarę, ale jak się jest częstym gosciem to dostaje się nawet spore zniżki.
[2013-04-22 17:28]
A ja polecam sklep z serwisem z ul. Próchnika 26; właściciel jest dojrzałym wędkarzem, który doskonale zna się na specyfice wielu technik i "praktykuje je" systematycznie, ponadto jest solidnym fachowcem, który naprawi wędkę, wymieni markowa przelotkę i zrobi przegląd/ konserwację kołowrotka, tu także kupisz sprzęt i przynęty ( w tym jego własne patenty ), a ceny są przystępne jak w Okonku z tym, że zamówienie w Okonku to własna str. internetowa i zawsze ciekawa i szeroka oferta, a tu musisz sam wiedzieć co chciałbyś aby ci dodatkowo sprowadził, ale nadrabia to życzliwą i fachową obsługą, bez wyniosłości i zniecierpliwienia. "Dusza" nie człowiek :)
[2013-04-22 20:24]
no to zapraszam od 1 czerwca na zakupy do mnie :) sklep u borsuka ul wspólna 8 niedaleko skrzyżowania julianowska -zgierska. własnie od weekendu majowego wchodzimy do lokalu z remontem i mam nadzieję że do 1 czerwca uwiniemy się ze wszystkim. [2013-04-22 20:51]
Pany który sklep jest czynny w niedzielę? chciałem zakupić robaczki ale nie wiem gdzie?
[2013-04-27 17:30]
W manufakturze w kakadu albo możesz spróbować w tesco na widzewie w zoologicznym wiem że kiedyś mieli. [2013-04-27 20:10]