Sklep na-ryby.com opinie

/ 34 odpowiedzi
loku

Ostatnio robiłem zakupy w na-ryby.com, zamawiałem w większości sprzęt z Robinsona (tylko kilka rzeczy z Dragona), ale myślę że marka sprzętu nie ma tutaj znaczenia. Same zakupy kosztowały niemało (dla niektórych niedużo oczywiście), na pewno ponad 0,5 tys. - nie będę pisał ile dokładnie. Przelew "poszedł" zaraz po skompletowaniu sprzętu w koszyku (bez większych obaw że coś stracę, pomimo że nigdy nic nie kupiłem do tej pory w tym sklepie - zaryzykowałem :]), przez co "zaoszczędziłem" na koszcie wysyłki. Pisać chyba nie muszę, że sprzęt zgadzał się z tym co zamawiałem, bo jak tak czytam wcześniejsze wypowiedzi - co prawda nie należą do "najświeższych", bo nawet nie z tego roku (o ile w ogóle dotyczą tego sklepu jak już ktoś pisał...), ale chodzi mi o sam fakt - nie zamierzam nawet komentować... Nie wiem co było (o ile było) wcześniej, ważne że teraz jest dobrze.

Ze swojej strony mogę napisać jedynie jak wyglądał proces zakupów w tym sklepie od początku do końca - moim zdaniem super. Co prawda 1 nieodebrane połączenie telefoniczne (chwilę po nim usprawiedliwione SMS), później Pan z w/w sklepu sam do mnie oddzwonił jak już mógł rozmawiać. Sama przesyłka w środku była mega zabezpieczona, aż wydaje mi się że za dużo tam wszelkiego rodzaju "zabezpieczeń", ale o tym już ktoś wyżej pisał, ale wiadomo - czasem warto "dmuchać na zimne" (chyba sam bym tak robił :P).

Ze swojej strony mogę napisać tylko tyle, że kolejne zakupy wędkarskie online zacznę od przeglądania oferty na-ryby.com, po prostu zdobyli moje zaufanie, a i miły prezent do paczki wrzucili, pomimo że do świąt daleko. Dodatkowo na plus przemawia stały rabat (założyłem konto w ich sklepie) w postaci kilku %, przez co przyszłe zakupy będą tańsze, może niewiele, ale zawsze coś. Z tego co usłyszałem podczas rozmowy telefonicznej, oferta sklepu będzie poszerzana w miarę możliwości o "brakujące" towary.

Pozdrawiam i życzę innym udanych zakupów online, Wojciech (2014/08/17 21:05)

u?ytkownik199655

Dziękuję za zaufanie i zapraszamy ponownie :)
na-ryby.com (2016/02/15 12:26)

adik21

od pół roku robię zakupy w sklepie dla spinningistów który wtedy  pojawił  się na allegro i zaraz z niego zniknął,Facet reklamował się rękodziełem, ceny miał lepsze jak na allegro(kije, kołowrotki)a że szukałem czegoś na zmianę to przypasował mi (zawsze jak taniej to taniej)przy okazji rozejrzałem się trochę i kurcze, tam były cacuszka! Wszystko ręczna robota,znane nazwiska i.....znowu ceny-sporo niższe jak u konkurencji .List z podziękowaniem za zakupy, prezent.Ale wiecie co mi się spodobało najbardziej? można pytać,ma człowiek wiedzę i potrafi doradzić.Kupił bym zły kręciołek, potrafił mi wytłumaczyć że ten na który się uparłem niekoniecznie będzie dobry.Poczekałem kilka dni aż mi złość przejdzie , poczytałem i okazało się że ma rację.Wtedy zamówiłem,przesyłka szybka, kontakt idealny.Oby wszystkie sklepy tak nas traktowały.Tak że mogę polecić ten sklep z czystym sumieniem WWW.JERC.PL (2016/02/15 20:34)

SlawekNikt

Kolego adik21. Link nie działa. (2016/02/16 07:27)

Sith

Kolego adik21. Link nie działa.

Masz   http://www.na-ryby.com/   i mów mi wujo ;-)
(2016/02/16 07:59)

SlawekNikt

No nie za bardzo panie Sith bo klikam i nic ... ;-)
no chyba, że w wygoglam sobie adresik ... (2016/02/16 09:32)

adik21

www.jerC.pl (2016/02/19 10:29)

XeyrusPL

Zrobiłem ostatnio zamówienie. Czekam od kilkui dni na kontakt i infor o statusie., Czat nie odpowiada, telefon wyłączony na maila zero odpowiedzi. Za chwilę pakuje się na ryby a o przesyłce za 200 ani śladu informacji. Niestety ale wychodzi na to, że Alle Drogo jest i bezpieczniejsze a sprzedawcy się bardziej starają. Nie polecam ze względu brak kontaktu. Szkoda nerwów. (2020/07/14 10:15)