Sezon transferowy w Kołach.
utworzono: 2012/11/25 19:50
Zbliża się koniec roku, trzeba będzie zapłacić składki członkowskie na rok 2013. Początek nowego roku to okazja dla wielu z nas na zmianę koła. Pytanie jest proste, do jakiego koła warto należeć a do jakiego nie. Co się Wam w macierzystych kołach podoba a co jest naganne. Może Wasze opinie pomogą podjąć decyzję do jakiego koła przenieść się lub wstąpić, jeżeli jeszcze nigdzie nie należymy, w 2013 roku. [2012-11-25 19:50]
Witaj Randalu - opowiem ci jak to chciałem przenieść sie z koła na rubinkowie 1 do was bo mieszkam na skarpie, poszedłem w dzień kiedy macie otwarte koło i stoję 30 min, niestety nikt nie przyszedł ale był telefon wiec zadzwoniłem i dowiedziałem sie ze kolo zamknięte bo cos tam, zero kartki i info ze w dniu dzisiejszym koło nieczynne, ponownie zaatakowalem tydzień pózniej by znowu spròbowac sie przenieść lub zrobic opłaty, i znowu to samo: brak info a koło zamknięte wiec dałem sobie spokój,przykre ale prawdziwe.pzdr ps.jakiś czas temu pisales na Krzyżacy o wyjeździe na Forbin ? Nie zauważyłem byś cos potem pisał, czyzby temat upadł??? [2012-11-25 20:44]
Też kiedyś dawno temu byłem w kole na Rubinkowie, tam zdawałem egzamin, i faktycznie były problemy z dostaniem się do tej "piwnicy". Niby dzień roboczy ale drzwi zamknięte. I raz sie wkurzyłem i przeniosłem do KM na Słowackiego. Nie pamiętam jaka dokładnie była procedura bo było to kopę lat temu ale jak kojarzę nie było kłopotów. Tu przynajmniej nie mam problemów z "całowaniem klamek" a i ludziska bardzo przyjazne. Poza tym mamy masę różnych zawodów, ja co prawda na nie jeźdżę bo taki ze mnie samotny myśliwy;) choć warto, oraz koło bardzo prężnie zarybia wody będące pod jego auspicjami. I mimo że jestem tam tylko ze 3-4 razy do roku, opłacić kartę i popytać się o nowości będąc przejazdem, widzę że działa prężnie. Ot choćby po samej stronie koła gdzie np. są informacje o zarybieniach ze zdjęciami. A jest ich naprawdę sporo:)
PS. Właśnie Wojtku @Randal, co z tym wyjazdem na Forbin bo większą ekipą miło by było się wybrać. Opisz co i jak. Pozdrawiam!
[2012-11-25 23:04]
Witaj Randalu - opowiem ci jak to chciałem przenieść sie z koła na rubinkowie 1 do was bo mieszkam na skarpie, poszedłem w dzień kiedy macie otwarte koło i stoję 30 min, niestety nikt nie przyszedł ale był telefon wiec zadzwoniłem i dowiedziałem sie ze kolo zamknięte bo cos tam, zero kartki i info ze w dniu dzisiejszym koło nieczynne, ponownie zaatakowalem tydzień pózniej by znowu spròbowac sie przenieść lub zrobic opłaty, i znowu to samo: brak info a koło zamknięte wiec dałem sobie spokój,przykre ale prawdziwe.pzdr ps.jakiś czas temu pisales na Krzyżacy o wyjeździe na Forbin ? Nie zauważyłem byś cos potem pisał, czyzby temat upadł???
Wyjazd się odbył 18.11. Niestety, informacja o wyjeździe rozeszła się pocztą pantoflową, pojechali swoi ludzie. Ja niemiałem zgody na napisanie o tym na forum. Możesz mi wierzyć, nie ma czego żałować. [2012-11-26 19:26]
Sprawa wyjaśniona,nie ma problemu a my w przyszłym sezonie wszyscy skrzykniemy i gdzies pojedziemy.pzdr [2012-11-26 23:41]