Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Ceną :D
Soft 4 play savaga a jaxonowski coś tam? nie próbowałem ale nie sądzę żeby łowność jaxa była taka sama.
Podzielam zdaniem kolegi Sith, ale z jednym wyjątkiem. Kumpel często łowi na woblera, imitację szczupaka z jaxon holo select i ma wyniki. Taki wyjątek ;)
Ja mam sporo takich wyjątków a też podchodziłem sceptycznie do podróbek,i jak się okazało nie miałem racji.Przekonałem się do nich jak od kumpla dostałem kilka typu plastik-fantastik,okazało się że jeden z nich to petarda,waliły w niego jak w żywca,niestety był to stary model Jo-zuri którego nie idzie wyczaić w internetach.Któregoś dnia przeglądając stronę Duel-Jo-zuri skojarzyłem że Jaxon ma podróbki tejże firmy,dokładnie modele Hardcore Jb i Sashimi,kupiłem 2 szt na sprawdzenie i okazało się że nie odbiegają skutecznością,po tym teście zakupiłem inne modele i też ryby ich nie omijają :) Nie tylko Jaxon ma dobre podróbki,Kamatsu,mikado,Shark,Robinson też mają :)
Podzielam zdaniem kolegi Sith, ale z jednym wyjątkiem. Kumpel często łowi na woblera, imitację szczupaka z jaxon holo select i ma wyniki. Taki wyjątek ;)Masz rację, szczupaki JAXON-a są faktycznie na niezłym poziomie, ale każdy wyjątek potwierdza regułę... ;-)
Koledzy, przetestowałem dzisiaj te gumki jaxona i powiem szczerze, tak myslę sobie, że te gumy wyjechały z tej samej fabryki pewnie co S4P.
-identyczne jak w s4p linie imitujace rybie skrzela
- identyczne oko
- taka sama praca
- identyczna gumowa kratownica z boku rybki
- twardosc gumy taka sama (ciezko go uzbroic i przebic przez nia hak - tak jak w S4p)
nie maja tylko tej szpary na brzuchu do systemu zbrojenia hakiem offsetowym - ale i tak wiekszosc z tego nie korzysta.
Większość tego nie kupi bo to przecież taniocha od Jaxona,a ryby tylko biorą na drogie przynęty,czym droższa tym więcej brań ;DDD
A to ciekawostka...Muszę koniecznie sprawdzić,mnie jednak brakować będzie tej szpary-systemik tam montowałem,a tak tylko tradycyjne zbrojenie wchodzi w grę-główka.Ta natomiast zabiera s4p połowę skuteczności pracy,ta guma stworzona wręcz była do zbrojenia drutem z dolną kotwicą, uzywam ich od lat,wiem co mówię,główka w sofcie czyni go zwykłą gumą.
Koledzy, przetestowałem dzisiaj te gumki jaxona i powiem szczerze, tak myslę sobie, że te gumy wyjechały z tej samej fabryki pewnie co S4P.
-identyczne jak w s4p linie imitujace rybie skrzela
- identyczne oko
- taka sama praca
- identyczna gumowa kratownica z boku rybki
- twardosc gumy taka sama (ciezko go uzbroic i przebic przez nia hak - tak jak w S4p)
nie maja tylko tej szpary na brzuchu do systemu zbrojenia hakiem offsetowym - ale i tak wiekszosc z tego nie korzysta.
Nic dziwnego prawie wszystko jedzie z jednej fabryki. Reszta to już fantazja marketingowców. Nie kupuję oryginalnych przynęt, bo szkoda na to kasy. Podróbki są znakomite i nie żal urwać na zaczepie.