Sandacz cieszy bo to mój pierwszy i zarazem rekordowy :)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Śliczny aż mi ślina cieknie i na wyholowanie takiego, a później to już hehehe mniam mniam
Śliczny aż mi ślina cieknie i na wyholowanie takiego, a później to już hehehe mniam mniam
....witaj:) nie zaczynaj o jedzeniu bo ja też się już ślinię..szkoda że trochę daleko..bo wpadli byśmy do gościa i była by wyrzeka:) Pozdrawiam..
Loli_83, jak będziesz mial chęć i pojazd, a ja czas to możemy się umówić na sandacza na spinning z łódki. Ja ostatniego choć niedużego złapałem wczoraj (56 cm). Były w tym sezonie i większe (do 84 cm). A jeśli chodzi o Wisłę to w Twoim rejonie (Kł....e) była w zeszłym roku miejscówka przy opasce. Nie wiem jak teraz po powodzi. Pzdr
Człowiek chciał się pochwalić sandaczem, a wiekszośc postów to pretensje że go zabrał i zjadł.
Ja bym osobiście wypuscił ale chłop miał prawo go zabrać i zabrał
(2010/08/25 15:10)"obiecuję wszystkim że więcej takich fotek nie będzie"
Nie ulegaj tak łatwo presji.
Uważam, że jeśli ryba zabrana do usmażenia, to wszystko jedno gdzie zrobiono zdjęcie. Ładniejsze zdjęcia są oczywiście na ładniejszym tle, ale czasem po prostu to niemożliwe. Pozostaje zatem pytanie - lepsze zdjęcie na tle mebli czy lepiej w ogóle nie robić zdjęcia?
Osobiście spinninguję - zawsze sam. Doświadczenie nauczyło mnie, że jeśli złowi się rybę godną uwagi, nie ma możliwości ustawienia aparatu w odpowiednim miejscu, z nastawieniem samowyzwalacza. Można to wszystko robic przed, ale jeśli chodzi się kilometrami wzdłuż rzeki? To raczej niemożliwe. Ustawianie zestawu przed? Wypacza piękno metody tak samo, jak stosowanie centralki w wędkarstwie gruntowym.
Pozdrawiam
A potrafisz to uzasadnić?
O ile kol.Lampe metoda jaką stosują karpiarze Cię przeraża lub nie interesuje Cie ona to bys był na tyle rozsądny i nie pisał o jakimś wypaczaniu do jasnej anielki.......
Czy ktos Ci nadepł na odcisk ......czy ktoś obraził Cie jako spiningiste!.....
Szanuj a będziesz szanowany......
Pozdrawiam...........
(2010/08/26 18:32)Oczywiście masz prawo tak myśleć i zakończmy tą polemikę .
Pozdrawiam normalnego wędkarza............
(2010/08/26 18:46)