staw ma 2m głębokości ja łowie ryby dopiero od 2 miesięcy więc się odczep mam dopiero 11lat
Kultura dzieci czasem mnie poraża... Ciekawy jestem czyja to zasługa. Załamać się idzie kiedy człowiek widzi taką "przyszłość narodu"....
(2010/09/14 16:18)Kultura obowiązuje wszystkich..niezależnie od wieku młody kolego.
Poza tym napisałeś ledwo 4 zdania a już czuć agresję.....w związku z tym mocno wątpię w Twoje no kill !
Mimo wszystko pozdrawiam
(2010/09/14 16:46)staw ma 2m głębokości ja łowie ryby dopiero od 2 miesięcy więc się odczep mam dopiero 11lat
Zwracam się teraz do autora postu- Nie odzywaj się w taki sposób i nie miej pretesji do kogoś , kto prubuje ci pomóc. Czasem trzeba umiec znieść krytykę. Podałes wymiary stawu- co to komu mówi? Jak już wcześniej wspomniano ważne jest dno, jego ukształtowanie i struktura, jak równiez gatunek i sposób żerowania ryby. Temperatura i stopien klarowności wody również mają znaczenie przy doborze przynęty. A jeśli piszesz na forum, to nie ubliżaj kolegom wędkarzom, któży próbują ci pomuc. Ja tez jestem młodym wędkarzem, ale na tym forum pomogło mi już wielu ludzi, więc szanuj tych, na których pomoc liczysz. tyle odemnie
(2010/09/14 20:37)Zwracam się teraz do autora postu- Nie odzywaj się w taki sposób i nie miej pretesji do kogoś , kto prubuje ci pomóc. Czasem trzeba umiec znieść krytykę. Podałes wymiary stawu- co to komu mówi? Jak już wcześniej wspomniano ważne jest dno, jego ukształtowanie i struktura, jak równiez gatunek i sposób żerowania ryby. Temperatura i stopien klarowności wody również mają znaczenie przy doborze przynęty. A jeśli piszesz na forum, to nie ubliżaj kolegom wędkarzom, któży próbują ci pomuc. Ja tez jestem młodym wędkarzem, ale na tym forum pomogło mi już wielu ludzi, więc szanuj tych, na których pomoc liczysz. tyle odemnie
zgadzam sie z kolega,i pamietaj mlody wedkarz czesto sie myli i mysli ze mam racje,wiem bo bylem taki jeszcze jakies 3 lata temu,wtedy zaczelem spiningowac,jesli kolega cie prosi o glebokosc lowiska to przepros za zle informacje i podaj mu te o ktore prosi...i nie obrazaj go poniewaz jest o wiele starszy i doświadczony
(2010/09/23 07:46)Tak hafeed8, odczep się od kolegi, po co mu doradzasz. Piszesz same dyrdymały, które do niczego mu się przecież nie przydadzą. Gówniarz ma przecież 11lat i wie lepiej, że ważniejsze są wymiary stawu, niż głębokość. Dodatkowo sugerujesz, żeby myślał. To przecież karygodne bo na rybach się przecież nie myśli!